Samsunspor Nuri Asan Tesisleri Toplantı salonunda yapılan imza töreni ile kırmızı beyazlı taraftarın sağlıkta yararlanacağı önemli bir anlaşmaya imza atıldı.

Samsunspor adına başkan Erkurt Tutu tarafından imzalanan anlaşmanın ayrıntılarının şu şekilde olduğu duyuruldu:

SAMSUNSPOR & BTN ASISTANCE İŞBİRLĞİ

Samsunspor Kulübü tarafından  Medical Park Hastanelerinin katkıları ile BTN Asistance kuruluşu ile taraftarı da kapsayan anlaşma imzalandı.

Medical Park Hastanelerinin katkıları ile BTN Asistance kuruluşunun bir ürünü olan Medical Park Plus Card’ın Samsunspor taraftarlarına da sunulması ile ilgili kurumsal bir anlaşma imzaladık.

Bu anlaşmaya göre BTN ASISTANCE’ın MP Plus Card’ını alacak olan taraftarlarımız, hem bu kart üzerinden kulüplerine katkı verecekler, hem de kartın Medical Park Hastanelerinde sunduğu Sağlık ile ilgili avantajlardan yararlanacaklardır.

Kartın önemli avantajlarından birkaçını taraftarlarımızın dikkatine sunarız;

Geçmiş hastalıkları da kapsayan 1 yıllık limitsiz tamamlayıcı sağlık sigortası ile ücretsiz yatarak tedavi hizmeti Medical Park Hastaneler grubunun tüm hastanelerinde geçerlidir.

Yılda 1 kez Check-Up hizmeti yine tüm Medical Park Hastanelerinde ücretsizdir.

Vefat ve sürekli sakatlık durumunda 10.000 TL teminatlı Ferdi Kaza Sigortası, 2.000 TL teminatlı ameliyat erteleme teminatı ve 1.000 TL teminatlı kayıp ve çalıntı teminatı içerisinde olacaktır.

Ayrıca onlarca asistan hizmeti de bu kartla birlikte sahipleriyle buluşuyor.

Diğer detaylı bilgileri www.btnassistance.com adresinden alınabilir.

Taraftarlarımızın ilgisine sunar Samsunspor’a verdikleri destekler için Medical Park Grubuna tekrar teşekkür ederiz.

SAMSUNSPOR YÖNETİM KURULU