Sekvan KÜDEN/ŞIRNAK, () - ŞIRNAK'ta, 'Yalnız değilsiniz' projesi kapsamında 13 şehit çocuğuna dizüstü bilgisayar hediye edildi. Şehit kızı Asena Karaca'nın hediyesini alırken "Birilerinin farkında olmak güzel bir duygu" demesi, duygu dolu anların yaşanmasına yol açtı.
Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü binasında düzenlenen törende, 13 şehit çocuğuna dizüstü bilgisayar hediye edildi. Törende konuşan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Muzaffer Akçam, bilgisayar verilecek 13 kişinin isimlerinin bakanlık tarafından tespit edildiğini belirterek, "Şehit yakınlarına ve gazilerimize en temel haklarını verebilmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Şehit yakını, gazi ve gazi yakınlarını mesut görmek, şehitlerimize ve gazilerimize borcumuzu bir nebze ödeyebileceğimizi bize gösteriyor. Onlara minnet borçluyuz" dedi.
Kendisine hediye edilen bilgisayarı alan şehit kızı Asena Karaca, "Birilerinin farkında olmak güzel bir duygu. Bu bizi sevindiren bir durumdu. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Çok memnun olduk. Allah razı olsun sebep olanlardan" demesi, duygulu anların yaşanmasına neden oldu.
Tören, şehit çocuklarına Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Muzaffer Akçam ve Halk Bankası İl Müdürü Şahin Emekçi tarafından bilgisayar verilmesi ile son buldu.

FOTOĞRAFLI