Cavit AKGÜN / MUĞLA, () - MUĞLA'nın Menteşe İlçesi'nde, yönetmenliğini Yüksel Aksu'nun yaptığı 'İftarlık Gazoz' filminin konuk oyuncusu komedyen Cem Yılmaz, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş ile bir araya gelerek sohbet etti.
Dondurmam Gaymak filminin yönetmeni Yüksel Aksu, yeni filmi İftarlık Gazoz ile sinemaseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. Ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın konuk oyuncu olduğu ve çekimleri Menteşe İlçesi'nde gerçekleşen sinema filminin, 29 Ocak 2016'da gösterime girmesi planlanıyor.
Film setini ziyaret eden Menteşe Belediye Başkanı CHP'li Bahattin Gümüş, çekimler sırasında Cem Yılmaz ile çay içip, sohbet etti. Menteşe'nin son günlerde yapımcıların ve yönetmenlerin dikkatini çektiğini belirten Gümüş, "İlçemiz, ülkemizin çok değerli sanatçılarını ağırlıyor. Yüksel hocamızın İftarlık Gazoz adlı yeni filmi için kentimize gelen Cem Yılmaz'ı bu sayede daha yakından tanıma ve ağırlama fırsatı bulduk. Kendisinin burada olması ilçemizin tanıtımına çok büyük katkılar sağlıyor" dedi.
'MENTEŞE'DE HİÇ YABANCILIK ÇEKMEDİK'
Başkan Gümüş ile film hakkında sohbet eden Cem Yılmaz da, ilk kez bir belediye başkanının film setini ziyaret ettiğini gördüğünü belirterek, "Hem çok şaşırdım, hem de hoşuma gitti. Menteşe insanları, tarihi evleri, sokakları ile çok şirin bir ilçe. Geldiğimiz günden bu yana hiç yabancılık çekmedik. Burada yakaladığımız samimiyeti, sinemada izleyicilerimize de yansıtacağımıza inanıyorum." 
Ege hikayesini konu alan ve 1970'li yıllarda geçen İftarlık Gazoz, ilkokul öğrencisi Adem'in öyküsünü konu alıyor.

FOTOĞRAFLI