AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, Ordulular Sevgi Derneği’ne ziyarette bulundu.
AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın 33 şehirde finanse ettiği "8. Uluslararası Öğrenci Buluşması" etkinliğine katıldı.
Cumhuriyet Meydanı’na kurulan çadırları tek tek gezen Milletvekili adayı Fuat Köktaş, onlarca ülkeden gelen uluslararası öğrenciler ile sohbet etti, yaptığı çalışmalar hakkında bilgi aldı. Farklı coğrafyalardan ülkemize eğitim amaçlı gelen yabancı öğrencilerin barışın ve sevginin kaynağı olduğunu dile getiren Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, yaptıkları güzel çalışmalardan ötürü yabancı öğrencileri tebrik ederek, başarılar diledi.
Milletvekili Adayı Köktaş, ’Anneler Günü’ dolayısıyla 8. Uluslararası Öğrenci Buluşması’na katılan bayanlara da karanfil dağıtarak, ’Anneler Günü’nü kutladı.
Daha sonra Ordulular Sevgi Derneği’ni ziyaret eden Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, dernek çalışmaları hakkında Başkan Hasan Varol’dan bilgi aldı. Hemşehri derneklerinin bulundukları ilin, kültürüne, sosyal yaşantısına, ekonomisine önemli katkılar sağladığını ifade eden Milletvekili adayı Köktaş, "Bu anlamda hemşehri derneklerimiz bizim zenginliğimizdir. Birlik ve beraberliğimizin sağlandığı yerler olduğu için bizde çok önemli bir yeri vardır" dedi.
Milletvekili Adayı Köktaş sözlerine şöyle devam etti: "Malumunuz önümüzde 7 Haziran genel seçimi süreci var. Cenab-ı Allah’ım nasip ederse 7 Haziran sonrasında farklı bir noktada tecrübemizle, birikimlerimizle, deneyimlerimizle ülkemize, milletimize gece gündüz demeden hizmet edeceğiz. Ülkemizin 12 yıl öncesinden bugünlere, nereden nereye geldiğini, nasıl geldiğini her biriniz yapılan hizmetleri biliyorsunuz, hayatınızın her alanında bunları yaşıyorsunuz. Bu anlamda istikrarın bozulmaması, güven ortamının devam etmesi ve Türkiye de başlamış ve başlayacak olan yatırımların, projelerin insana dokunan çalışmaların devamı için desteklerinizi bekliyoruz. Bu duygu ve düşünceler içinde bizlere bugüne kadar gösterdiğiniz destek içinde çok teşekkür ediyorum."