SAMSUN (AA) - Samsun'dan milletvekili seçilen Fuat Köktaş, Hasan Basri Kurt, Çiğdem Karaaslan ve Ahmet Demircan, vatandaşlara teşekkür ziyaretinde bulundu.

 Bafra, Alaçam, Yakakent ve 19 Mayıs ilçelerini ziyaret eden milletvekilleri, vatandaşlara teşekkür etti.

Milletvekilleri adına konuşan Fuat Köktaş, AK Parti'nin son 13 yılda atılan sağlam temellerin üzerinde nitelikli, özgüvenli, dünya çapında yeni Türkiye vizyonunu ortaya koymak adına önemli hizmetleri, yatırımları ve projeleri hayata geçirdiğini söyledi.

Bu projelerin ülkenin ve milletin rahatı, huzuru ve mutluluğu için atıldığını belirten Köktaş, "Bugün ne oranda oy aldığımızın bir önemi yok. Önemli olan bizim için yine ülkemizin ve milletimizin refahı, huzuru ve mutluluğudur, Türkiye'nin menfaatidir. Bu ülke hepimizin, 13 yıllık kazanımları milletimizin desteği ile AK Parti iktidarı temin etti. Önümüzdeki süreçte de bu kazanımların hiç birinin kaybolmasına, bir an bile ülkemizde kötü bir tablo oluşmasına asla izin vermeyeceğiz. Türkiye'nin lider partisi olarak sorumluluğumuzun farkındayız, bu sorumluluk ve sağduyu içinde hedeflerimize yine milletimiz ile birlikte yürüyeceğiz. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın" dedi.