AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Muhammet Balta, Akçaabat esnafını ve Akçaköy, Esentepe, Maden mahallerinde vatandaşla buluştu.
Gezi esnasında vatandaşların sıkıntıları teke tek dinleyerek not alan Balta muhalefete yüklendi. Balta, “MHP ve CHP paralelin kuyruğuna yapışmış, onlardan medet ummakta. Hamasi vaatlerle oy devşirmenin peşindeler. CHP’li bir aday ’Trabzon’da devrim yapacağız’ diyor ama halen devrimlerden medet bekliyorlar. Oysaki halkımız her seçimde devrimi yapıyor. MHP’nin bir adayı ise ’Trabzon’a ne yapıldı’ diyor. Eğitimden sağlığa her alanda 13 yılda 13,5 Katrilyon yatırım yaptık. Bunları görmüyorlar” dedi.
7 Haziran’a kadar sıkı bir şekilde çalışacakların belirten Balta, “Bir siyasi parti seçim sloganı olarak ‘Bizimle Yürü Türkiye’ diyor. Yine insanlara emrediyor. Bakın biz halkımızla yürüyoruz. Diğerleri halkımıza hala talimat veriyor. Bizim çok yaptığımız hizmetler var. Ziyaret edilmedik ev, çalınmadık kapı bırakmayarak bunları anlatacağız. İnsanımız en iyisine layık. Bunları biz yaptık yine biz yapacağız” diye konuştu.