Yozgat’ın Sorgun İlçesine bağlı Bahadın Kasabası Şehit Ali Akdoğan Ortaokulu öğrencilerinin sahneledikleri “Çanakkale’de Düğün” adlı tiyatro gösterisi izleyiciler tarafından yoğun ilgi gördü.
Bahadın Ortaokulu salonunda sahnelenen oyunu Bahadın Belediye Başkanı Dilaver Özcan, Sorgun İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Ekinci, Sorgun Eski Belediye Başkanı Yılmaz Kılıçarslan, Yozgat Makina Mühendisleri Odası Başkanı Tahir Demirel, Gazeteci Yazar Durali Doğan, öğretmenler, öğrenciler ve halk izledi. Okul öğretmenleri Nihan Yıldız ve Metin Yaşar’ın yönetmenliğini yaptığı Çanakkale’de Düğün adlı tiyatro oyununu başarılı bir şekilde sahneleyen öğrenciler profesyonel oyuncuları aratmadı. Kınalı Hasan ve oyun kahramanlarının hayatlarından verilen dramatik kesitler izleyicileri zaman zaman duygulandırdı.
Tiyatro gösterisinin ardından kısa konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Ekinci, gecede Bahadın halkının tiyatroya ilgisinden çok memnun olduğunu, öğrencilerin ve öğretmenlerin çok güzel bir tiyatro eseri ortaya koyduklarını, ayrıca oyunun yanısıra öğrencilerin Tubitak Bilim Fuarı’nın göz doldurduğunu belirtti. Daha sonra oyunun yazarı Durali Doğan’a günün anısına Okul Müdürlüğü tarafından hazırlanan hediyeyi Bahadın Belediye Başkanı Dilaver Özcan takdim etti.