2011 yılında evlenen Azeri manken Günay Musayeva ile oyuncu Tolga Karel boşandı. Musayeva'nın açtığı boşanma davası, önceki gün Şile Aile Mahkemesi'nde görüldü. Evlilik, 8 dakika süren duruşmayla sona erdi. Çiftin oğulları Cihangir Can'ın velayeti, anneye verildi. Çift, duruşma sonrası 1 saat adliyedeki işlemlerin tamamlanmasını bekledi.

"BOŞANMANIN HAYIRLISI OLMAZ"

Adliyeden ilk ayrılan, Günay Musayeva oldu. Ünlü manken, boşanmayla ilgili soruları "Onunla ilgili hiçbir şey konuşmamıza gerek yok" diyerek yanıtsız bıraktı. Tolga Karel ise çıkışta "Boşanmamın hayırlısı olmaz. Sonuçta hoş bir şey değil" diye konuştu.



Oyuncu, Musayeva'nın şiddet gördüğü için boşanmak istediği iddialarına yanıt verdi: "Şiddet söz konusu değil. Çocuğumuz olduğu için çok fazla konuşmanın anlamı yok. Bir baba olarak ben sorumluluklarımı yerine getirdim, getireceğim de. Bundan sonra çocuğumuz için dost kalabiliyorsak ne mutlu bize."

"ARTIK SEVMİYORDUM"

Karel, neden boşandıkları sorusunu ise şöyle yanıtladı: "Sevmediğim, artık sevemediğim bir kadınla evli kalmanın bir manası olduğunu düşünmüyorum."

AMERİKA'YA YERLEŞİYOR


Ataşehir ve Beylerbeyi'nde bulunan dairesini sattığı öğrenilen Karel, Amerika'ya yerleşeceğini açıkladı.

ÇOCUĞUNA 500 TL NAFAKA ÖDEYECEK

Günay Musayeva, evliliğinin bitmesinin ardından yazılı bir açıklama yaptı: "Tolga Karel'le anlaşmalı olarak boşandık. Uzun zamandır karşı tarafın kararsız tutumları dolayısıyla uzayan hukuki süre içerisinde çocuğumun hatırı için sabırla bekledim. Önceliğim, oğlum Cihangir Can'dır. Bu tarihe kadar babasının çocukla ilgilendiği yönünde çıkan asılsız haberler karşısında bu açıklamayı yapma zorunluluğu hasıl olmuştur. Bundan sonra ilgilenmesini umut ediyorum. Bundan sonra adımın Tolga Karel'le anılmasını istemiyorum. Yüksek miktarda nafaka aldığım haberleri de doğru değildir. Zira eğitim ve sağlık giderlerinin karşılanması için karşı tarafça çocuğuna takdir edilen nafaka bedeli, 500 TL'dir."