Samsun Su Ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Samsun'da sık sık yaşanan su kesintileri için önlem aldı

Samsun Su Ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) 13 tonluk 10 adet su tankeri ve 8 adet vidanjör ile araç filosunu güçlendirerek Samsun'da sık sık yaşanan su kesintilerine karşı önlem aldı.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "13 tonluk 10 adet su tankeri ve 8 adet vidanjör alarak araç filomuzu daha da güçlendirdik. Deneme sürüşünü gerçekleştirdiğimiz araçlarımızla amacımız, halkımıza en kaliteli hizmeti vermek. Şehrimize hayırlı, uğurlu olsun." ifadelerini kullandı.

BİTMEYEN KESİNTİLERE ÇÖZÜM OLACAK MI?

SASKİ'nin arıza nedeniyle sık sık yaptığı su kesintileri koronavirüs döneminde Samsunluları mağdur etti. Geçtiğimiz günlerde iki gün peşpeşe Samsun'un çeşitli mahallelerinde 24 saatin üzerinde yaşanan su kesintileriyle ortaya çıkan manzara Samsunluları adeta isyan ettirmişti.  SASKİ'nin su sorununa çözüm bulacağından ümitsiz olan vatandaşlar,  su ihtiyacını karşılamak için çeşmelere akın etmişti. Çeşme önlerinde uzun kuyruklar oluşurken vatandaşlar, "Bu devirde hem de şehrin merkezinde bu kadar uzun süren bir sorun yaşanabilir mi,  bu nasıl bir rezalet. Virüs var, elimizi yüzümüzü yıkayamıyoruz" diyerek tepki göstermişti.