DENİZLİSPOR'un takımın başına getirilecek olan Ali Yalçın, takımın içinde bulunduğu durumdan kurtulması için yeni bir ruhla şehrin ve taraftarın takıma sahip çıkması gerektiğini söyledi.
50 yıllık yaşamının 35 yılını Denizlispor'da geçirdiğini ve kulüple gönülden sözleşmeli olduğunu belirten Ali Yalçın, şunları söyledi:
"Beni bu göreve layık gören yönetime teşekkür ederim. Denizlispor'un daha iyi yerlere gelmesi için ekibimle birlikte tüm gücümü harcayacağımdan kimsenin kuşkusu olmasın. Tecrübeme, bilgime, ekibime güveniyorum. Ama ben tek başıma ne yapabilirim? Denizlispor'un bu durumdan kurtulması için yeri bir ruh oluşturulması, bu takıma Denizli'nin, taraftarın sahip çıkması lazım. Camia bütünleşmeli, küskünler barışmalı. Denizlispor iyi bir takım ve daha iyi yerleri hak ediyor."
Önümüzdeki günlerde sözleşme imzalayacağını dile getiren Ali Yalçın, takımda Dimov ve Cem Tosun'un sakatlıklarının sürdüğünü, antrenmanlara başlayan Leandrinho, Leozinho ve Genkov'un oynayabilecek durumda olduğunu belirtti.
Bu arada Ali Yalçın, pro lisansı olmadığı için başka bir teknik adamın lisansıyla sahaya çıkacak.