MEDİPOL Başakşehir maçında cezaları nedeniyle stadyuma giremeyecek olan Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoglu ve Sportif Direktör Süleyman Hurma, takımı otel çıkışında uğurladı.
Gaziantepspor maçı sırasında ve sonrası gelişen olaylar nedeniyle PFDK’nın 280 gün hak mahrumiyeti ve 150 bin lira para cezası verdiği Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ile 21 gün hak mahrumiyeti ve 25 bin lira para cezasına çarptırılan Sportif Direktör Süleyman Hurma, Medipol Başakşehir maçı için takımı otelin kapısından uğurladı. Fatih terim Stadyumu’na gitmek üzere İstanbul’da kamp yapılan otelden ayrılan bordo mavili futbolcularla tek tek tokalaşan Hacıosmanoğlu ve Hurma, oyunculara başarı diledi.
AYAKKABI ÇIKARTTIRARAK ARAMAYA TEPKİ
Bu arada Trabzonsporlu taraftarlar, Fatih Terim Stadyumu’na girerken ayakkabılarının çıkarttırılarak arama yapılmasına sosyal medyadan tepki gösterdi. Ayakkabılarını çıkaran ve yere serilen kartonların üzerine basan bordo mavili taraftarlar, sosyal medyada paylaştıkları bu fotoğrafların altında, "Ayakkabılarına kadar aranan tek taraftar Trabzonspor taraftarı" yazarak tepkilerini ortaya koydu.

FOTOĞRAF