Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Engelliler Meclisi’nin "Spor Engel Tanımaz" projesi kapsamında düzenlediği bisiklet turu, renkli görüntülere sahne oldu.
Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Engelliler Meclisi’nin "Spor Engel Tanımaz" projesi kapsamında bisiklet turu düzenlendi. Adliye Kavşağı’nda başlayan bisiklet turuna, Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Kent Konseyi Genel Sekreteri Baran Akın, Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Ayten Bahtiyar, Engelliler Meclisi üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. 8 tek bisiklet, 11 tandem bisiklet ve 1 dörtlü bisiklet olmak üzere toplam 34 bisikletçinin katılımı ile gerçekleşen bisiklet turu, Adalet Parkı çevresinde gerçekleşti.
Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci yaptığı açıklamada, engellilik konusuna dikkat çekmek istediklerini kaydederek, "Her zaman engellilerimizle birlikte olmak istiyoruz. Gerek Büyükşehir Belediyemiz gerekse Kent Konseyi Engelliler Meclisimiz, övgüye layık bir şekilde çalışmalar yapmaktadır. Bu tür etkinlikler, toplumda farkındalık oluşturmak ve engellilerin de sanat, spor ve her alanda yer alabileceklerini bütün topluma göstermemiz açısından önemli" dedi.
Bisiklet turunun ardından Kent Konseyi Engelliler Meclisi tarafından etkinliğe katılanlara madalya takıldı.