AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Öznur Çalık ile AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Bülent Tüfenkci, Yeşilyurt ilçesi ile Gündüzbey Mahallesi’ni ziyaret etti.
7 Haziran’da yapılacak olan genel seçim kapsamında çalışmalarını sürdüren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Öznur Çalık ile AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Bülent Tüfenkci, Yeşilyurt ilçesi ve Gündüzbey Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen adaylar, Malatya’da AK Parti’nin 6’da 6 yapması için destek istediler.
Vatandaşlar, Çalık ve Tüfenkci’ye ziyaretleri esnasında büyük ilgi gösterdi. Bir fırıncı esnafı Öznur Çalık’a, üzerinde ’Çalık’ yazılı bir pide takdim ederken, Yeşilyurt İmam Hatip Ortaokulu’nda okuyan 12 yaşındaki Salih Selçuk, Sezai Karakoç’un ’Sürgün Ülkelerden Başkentler Başkentine’ adlı şiir okudu. Kimi zaman bir minibüsün direksiyonunun başına geçen Çalık, kimi zamanda gençlerle bir araya gelerek sohbet etti. Yeşilyurtlular ve Gündüzbeyliler tarafından büyük ilgi gören Tüfenkci ise, vatandaşlarla uzun süre sohbet ederek, kendisine iletilen sorun ve istekleri dinledi.
Ziyarette ayrıca Yeşilyurt Belediyesi tarafından yaptırılan Yeşil Konak’ı ziyaret eden Çalık ve Tüfenkci, burada çocuklarla masa tenisi oynadı.