Coşkun YAMAN / BALIKESİR, ()- BALIKESİRSPOR'da sezon başında eski teknik direktör Erkan Sözeri'nin raporu doğrultusunda dipislinsiz davranışlarda bulunduğu gerekçesiyle kadro dışı bırakılan Hasan Hatipoğlu, sözleşmesini tek taraflı feshetti.
Alacakları ödenmediği için Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) başvuran tecrübeli futbolcunun 30 günlük bekleme süresinin ardından kulüple ilişkisini kestiği belirtildi. Balıkesirspor'da 4 sezon forma giyen, 2 şampiyonluk yaşayan Hasan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Balıkesirspor'daki futbol yaşantım bugün itibariyle sona ermiştir. Sevinçler, üzüntüler, şampiyonluklar yaşadım. Kaptanlık yaptım. Balıkesirspor forması giymek benim için gurur verici bir duygu ve böyle de kalacaktır. Buradan kopmak elbette kolay olmayacak ama bizler hayatı profesyonelce yaşayan insanlarız" dedi.
Taraftara da veda eden Hasan, "Balıkesirspor taraftarına, hocalarıma, arkadaşlarıma, personelimize, kulüp müdürüne ve kadro dışı kaldığım dönemde bana idman yaptıran altyapı hocalarıma, emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ederim" ifadesini kullandı.
Kulüp Başkanı Tuna Aktürk ise sözleşmenin feshine ilişkin TFF'den kendilerine resmi bir yazı gelmediğini, federasyonun internet sitesinde Hasan'ın hala Balıkesirspor'un futbolcusu olarak göründüğüne dikkat çekti. "Sözleşmeyi feshetmek bu kadar kolay değil" diyen Başkan Aktürk, futbolcuyla ilgili hukuki işlemleri başlatacaklarını açıkladı. 

  FOTOĞRAFLI