PTT 1'inci Lig ekiplerinden Denizlispor'un Başkanı Mustafa Şavluk, yönetimin eylül ayı maaşları ve maç başı ücretleriyle transfer taksitlerini ödeyebilmek için seferber olduğunu söyledi.
Başkan Mustafa Şavluk, kamuoyunda borçların ödenmediği, kulüpte mali kriz olduğu yönünde bir algı yaratılmaya çalışıldığını öne sürerken şunları söyledi:
"Denizlispor'un rehabilitasyonu için göreve geldik. Ekonomik sıkıntı bugün Türk futbolunun genelinde var. Birkaç gün gecikmeli de olsa, futbolcu ve teknik heyetin ödemelerini yapıyoruz. Şanlıurfaspor maçı öncesi de 1 milyon TL'nin üzerinde ödeme yapmamız gerekiyor. Bunun için seferber olduk. Büyük olasılıkla maçtan önce alacakları dağıtacağız. Yaratılmak istenen algı, Denizlispor'un imajına zarar veriliyor."
Teknik direktör Mehmet Altıparmak ise şu anda tek düşüncelerinin Şanlıurfaspor maçını kazanmak olduğunu söyledi, "Ligde her maç zorlu geçiyor. Şanlıurfa deplasmanında çetin bir 90 dakika bizi bekliyor. Hedefimiz galibiyet. Bunun için çok çalışıyoruz" dedi.