TRABZONSPOR Divan Kurulu Başkanı Ali Sürmen, yaklaşan kongrede aday olmak isteyenlerin uyması gereken şartlarla ilgili bir açıklama yaptı.
Ali Sürmen'in açıklaması şöyle:
"Trabzonsporumuz'un seçimli olağan genel kurulunda Yönetim Kurulu Başkan ve üyeliklerine, Sicil Kurulu Başkan ve üyeliklerine aday olacak arkadaşların, ileride hak kaybına uğramamaları için adaylık müracaatlarını yapmadan önce; tüzüğün 41/a-1, 53, 67, 68, 69, 70, 71, 72 ve 73'üncü maddelerini okuyup müracaatlarını tanınan sürelerde ve şartlarda, istenilen belgelerle birlikte Trabzonspor Divan Başkanlık Kuruluna vermeleri gerekmektedir. Yönetim Kurulu Başkanlığı dışındaki görevlere bireysel başvuru mümkündür."
150 ISLAK İMZA GEREKLİ
Ali Sürmen, açıklamasının devamında şu bilgileri verdi;
"Yönetim Kurulu Başkanlığına başvuracak adayların, yönetim kurulu listesi ve genel kurula katılma hakkı olan en az 150 üyenin ıslak imzası ile adaylığa teklif edildiğine dair dilekçeyi Divan Başkanlık Kuruluna vermek zorundadır. Yönetim Kurulu Başkan adaylığı teklifi için ıslak imza veren üyelerin ad, soyad, üye numarası ve bilgi edinilmesi amacıyla da ulaşılabilecek telefon numaralarının teklif dilekçesinde yer alması zorunludur."
KULAÇOĞLU: ADAY DEĞİLİM
Bu arada Mayıs 2013'teki kongrede aday olan Prof.Dr.Hakan Kulaçoğlu, 6 Aralık kongresinde aday olmayacağını söyledi. Trabzon'da bir basın toplantısı düzenleyen Kulaçoğlu, Trabzonspor'un tek listeyle seçime gitmesinin kulübün geleceği için önemli bir gereklilik olduğunun da altını çizdi.

FOTOĞRAF