İlk bilgilere göre Özgecan Aslan'ın katillerinden Necmettin Altındöken'de iki, oğlu Suphi Altındöken'de 1 kurşun yarası tespit edildi. Hastane yetkilileri, Ahmet Suphi Altındöken'in göğsünden, Necmettin Altındöken'in de karın boşluğu ve kalçasından ateşli silahla yaralandığını belirtti.



SUPHİ ALTINDÖKEN ÖLDÜ, BABASI TEDAVİ ALTINDA


DHA'nın geçtiği son habere göre silahlı saldırıya uğrayan Özgecan Aslan'ın katil zanlısı 26 yaşındaki Ahmet Suphi Altındöken kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.





CEZAEVİNDE GERGİN ANLAR

Olayın yaşandığı Adana Kürkçüler cezaevinde gerginlik yaşandığı cezaevine takviye olarak çevik kuvvet ekiplerinin sevkedildiği bildirildi. Polis ekipleri, hastane çevresinde de geniş güvenlik önlemi aldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İKİ MÜFETTİŞ GÖREVLENDİRİLDİ

Adana E Tipi Kapalı Cezaevi'nde yaşanan silahlı saldırıyla ilgili Adalet Bakanlığı'nın 2 müfettiş görevlendirdiği öğrenildi.

AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET ALMIŞLARDI

Geçen yıl 3 Aralık’ta Tarsus 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde yapılan son duruşmada Özgecan Aslan’ın katil zanlısı Ahmet Suphi Altındöken ile babası Necmettin Altıdöken ile arkadaşı 20 yaşındaki Fatih Gökçe, ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezasına çarptırılmıştı. Ayrıca tecavüz ve diğer suçlardan da minibüs şoförü Ahmet Suphi Altındöken’e 27, arkadaşı Fatih Gökçe’ye 24 yıl hapis cezası verildi.