KASTAMONU (AA) - Türkiye Boks Federasyonu Sporcu Kamp ve Eğitim Merkezi Tesis Müdürü Hülya Toğral, yürüttükleri tesisin modernizasyon çalışmalarında yaklaşık 500 bin lira harcandığını bildirdi.

Toğral, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kastamonu'nun Kadı Dağı mevkisindeki tesislerde 8 ay önce göreve başladığını anımsattı. 

Göreve geldiğinde binanın çok bakım gerektirdiğini tespit ettiğini ve vakit kaybetmeden çalışmalara başladıklarını ifade eden Toğral, şöyle konuştu:

"Türkiye Boks Federasyonu'nun desteğiyle binayı yeniden ayağa kaldırdık. Değiştirilmesi gereken malzemeleri yeniledik. Çatı, dış cephe, antrenman salonu ve diğer yapılar tamamen elden geçirildi. Şu an oldukça bakımlı ve modern bir hale getirildi. Burası Türkiye'nin en iyi sporcu kamplarından birisi ilan edildi.  Bu çalışmalar için yaklaşık 500 bin lira harcandı. Tesisimizin 38 odası var, aynı anda 110 sporcuyu ağırlayabiliyoruz. Bu yıl içerisinde de yapacağımız çalışmalar var.  Bizlere çalışmalarımızda desteklerini esirgemeyen valimiz, belediye başkanımız ve tüm yetkililere çok teşekkür ediyorum."

Toğral, genç sporcuların Türkiye'nin geleceği olduğuna işaret ederek, onların kaliteli şekilde yetişmeleri için ellerinden geleni yaptıklarını kaydetti.