Samsun Bafra Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Güven Sokak’ta başlatılan yol-kaldırım çalışması tamamlandı.
Alt yapı sorunu tamamlanmış olan Güven Sokak’ın bir kısmında eskimiş ve düzensiz olan kaldırımlar mevcuttu. Bu problemi ortadan kaldırmak amacı ile sokağın tamamı yeni kaldırım ve bordürlerle döşendi. Mevcut asfalt da kaldırılarak yenilendi. Çalışmaları yerinde inceleyen Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, esnafları da ziyaret etti. Ziyaret sırasında esnaflar Başkan Şahin’e teşekkürlerini dile getirdi.
Başkan Şahin vatandaşlarla sohbetinde alt yapı sorunu kalmadığını, cadde ve sokaklarının yenilenmesi gerektiğini, yeni açılan yolların da düzenlenmesi için büyük çaba harcandığını dile getirdi. Başkan Şahin, "Buradan önce Büyük Cami Mahallesi Camii Kebir Caddesi’nde kaldırım ve asfalt çalışması yaparak caddeyi güzel bir görünüme kavuşturduk. Öte yandan şehrin dört bir yanında da yama çalışması yapıyoruz. İlçe genelinde Büyükşehir Belediyemiz ile ortaklaşa yürüttüğümüz çalışmalar da ara vermeden devam ediyor. Malum olunduğu üzere Ali Kale Caddemizde de geniş kapsamlı kaldırım ve yol çalışması yaptık. Esnaflarımız da bir toplantı düzenleyerek teşekkürlerini dile getirdiler. Bizler de Büyükşehir Belediye Başkanımızın şahsı ve ekibine özellikle teşekkür ediyoruz. Buradan bir kez daha söylemek istiyorum. Bir çalışmayı yapmak kadar ona sahip çıkmak da çok önemli. Hemşehrilerimizle birlikte ilçemiz için yapılan hizmetlere sahip çıkalım, bu şehir hepimizin. Belediye ekiplerine özverili çalışmalarından, vatandaşlara da anlayışlarından dolayı teşekkür ediyorum. Hizmet çalışmalarımız hız kesmeden bundan sonra da devam edecek" dedi