SAMSUN (AA) – AK Parti Bafra İlçe Başkanlığı istişare toplantısı gerçekleştirildi.

Bafra Öğretmenevi'nde yapılan toplantıda AK Parti İlçe Başkanlığı tarafından yapılan çalışmalar slayt eşliğinde anlatıldı.

AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, yaptığı konuşmada, birbirlerine inandıkları, güvendikleri sürece başarılı olamayacakları hiçbir konu bulunmadığını söyledi.

Bu seçimlerde her iki kişiden birisinin AK Parti’ye oy verdiğini dile getiren Göksel, şöyle konuştu:

"Samsun genelinde ise 3 kişiden 2'si AK Parti'ye oy vererek bizleri iktidar yaptı. İlk seçimlerde iktidar olamamamız ve koalisyon çalışmaları memleketimizi yıprattı. Koalisyon sürecinde 'gel' dersin gelmez, 'git' dersin gitmez pozisyonuna düştük. Bunun için Başbakanımız ve Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu çok çabaladı ama bir sonuç alamadık. Halk basiretini ve ferasetini gösterdi, AK Parti’yi 1 Kasım’daki seçimlerde iktidar yapma kararını verdi. Bu seçimlerde zaferle çıkmamıza vesile olan teşkilat üyelerimize, kadın kollarımıza, gençlik kollarımıza ayrı ayrı teşekkür ederim."

AK Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, AK Parti'nin kurulduğu günden bu yana girdiği ve zaferle çıktığı 5. genel seçim olduğunu söyledi. 

AK Parti'nin son seçimde Türkiye'de yüzde 49,5, Bafra'da ise yüzde 62 oy aldığını bildiren Yurduseven, "İl başkanımız, belediye başkanlarımız ve teşkilatımız bu seçimlerde çok sıkı çalıştık. Bu seçimlerde kazanan milletimiz olmuştur, Türkiye olmuştur" dedi.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ise AK Parti hükümeti sayesinde ilçede çok katılımlı yatırımlar yapıldığını söyledi.