AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili adayı Av. Fatih Beder, esnaf ziyaretlerinde muhalefet partilerine yüklenerek, “13 yıldır Afyonkarahisar ve Türkiye yaşanacak bir ülke halini aldı. Ama bu muhalefetin işine gelmiyor. Kimse kriz günlerine dönmek istemez” dedi.
Beder, AFDİDER’in Toptancı Hali esnaflarını ziyaret ederek, 7 Haziran’da yapılacak seçimlerde AK Parti’ye destek ve dua istedi. İlk önce Afyonkarahisar Diyaliz Hastaları Koruma ve Yaşatma Derneği’nin düzenlediği organizasyona katılan Beder, burada sağlık alanında yapılan gelişmeleri ve yatırımları anlattı. AK Parti’den önce, diyaliz hastalarının Afyonkarahisar’da tedavi olamadığını ifade eden Beder, şu ifadelere yer verdi:
“Bunun için çok gerilere gitmeye gerek yok. Benim çok yakın akrabalarımdan biliyorum. Onların Ankara ve Eskişehir yollarında yaşadığı sıkıntıları çok iyi hatırlıyorum. Haftada 3 gün Ankara yollarında saatlerce perişan olurlardı. 13 yıl önce hastaneye gittiğimizde doktor bulamazken, şimdi en ücra köyümüze kadar, hastaneye gelemeyen vatandaşımızın ayağına aile hekimi gidiyor. İstediğimiz ilacı, istediğimiz eczaneden rahatça alabiliyoruz. Muayene kuyruklarındaki ölen insanlar artık Afyonkarahisar’da ve Türkiye’de yok Allah’a şükür. AK Parti’den önce vatandaşımız parasını ödemeden Hastaneden cenazesini bile alamazdı. Hastalar, cenazeler günlerce rehin kalırdı. Çok şükür hükümetlerimiz milletimizin hizmetkârı oldu. Vatandaşlar rahata, huzura ve refaha kavuştu.”
Ziyaretlerinde AK Parti seçim beyannamesini vatandaşlara anlatan Beder, seçim çalışmalarının başından itibaren iktidar partisi olarak esnaflardan büyük ilgi ve alaka gördüklerini söyledi. Tüm Afyonkarahisar esnafını kutlayan Beder, “Öncelikle bu teveccühünüz için sizlere teşekkür ediyorum. 7 Haziran seçimleri ülkemiz ve Afyonkarahisar’ımız için çok önemli. Parti olarak biz, esnaflar olarak sizler bunun farkındasınız. Bu seçimlerde vereceğimiz kararla 13 yıldan bu yana ülkemizin AK Parti iktidarı ile her alanda elde ettiği kazanımlar kalıcı hale gelip devam mı edecek, yoksa eski Türkiye dediğimiz kriz günlerine geri dönülerek, heba mı olacak. Her şeyden önce bunu iyice sorgulamamız gerekiyor” dedi.