İşte ağlatan zarfın hikayesi... Kampanyaya katılmak isteyen Aydıncık'ta yaşayan Şerifi Buldurluoğlu'nun parası yoktur ama "Bir elma da benden gitsin" diyerek cebindeki son para olan bir lirayı verir.

Mersin'in Aydıncık Belediyesi ile Aydıncık Yaş Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği, iç güvenlik harekatında görev yapan güvenlik görevlilerine ilçe halkından toplanan gıda malzemelerinin iletilmesi için bu hafta başında bir kampanya düzenledi. Kampanya çerçevesinde toplanan paralarla alınan 26 ton yaş meyve ve sebze bir tıra yüklenerek Nusaybin'e gönderildi. Tır şöförü, askeri birlikte sebze ve meyveleri indirdikten sonra komutana kendisine emanet edilen zarfı verdi. Zarfın üstüne bir lira yapıştırılmıştı.

Aydıncık'ta yaşayan Şerifi Buldurluoğlu, kampanyanya katılmak ister ama parası yoktur. "Bir elma da benden gitsin" diyerek cebindeki son para olan bir lirayı verir. Kampanyayı düzenleyenler Şerife ninenin bu tutumundan etkilenirler. Şerife nine adına 400 liralık bir yardım kolisi hazırlarlar. Bir lirayı da zarfa yapıştırarak tır şöförü ile Nusaybin'deki komutana gönderirler. Komutan zarfı açınca gözyaşlarını tutamaz. 

KAYNAK: MİLLİYET