CHP Samsun Milletvekilliği Aday Adaylığını açıklayan Şevki Yılmaz, "Allah nasip ederse eğer Bafra bölgesinden CHP eğer bizi çıkarabilirse, ben değil biz gideceğiz Ankara’ya. Size söz veriyorum söz. CHP iktidara geldiğinde çiftçi kazanacak, esnafımız kazanacak, emeklimiz kazanacak, memurumuz kazanacak. Bafra’mız kazanacak diyorum" dedi.

PARTİME GÖNÜL VERDİM 

Şevki Yılmaz’ın aday adaylığı açıklama programı Cumhuriyet Halk Partisi ilçe binası önünde yoğun bir katılımla gerçekleşti. Aday adaylığı açıklama programına CHP İl Başkanı Fatih Türkel, CHP Bafra yöneticileri ve çok sayıda partili katıldı. “Biz seçime girmeden zaten kazanmışız. Sevildiğimi biliyordum ama bu kadar da sevildiğimi bugün daha fazla anladım” diyerek konuşmasına başlayan Yılmaz, “Cumhuriyet Halk Partisi'ne gönül verdim inşallah bundan sonra da çıkacağımız yolda genel merkezimiz uygun görürse inşallah milletvekilliği nasip olursa birlikte olacağız.” dedi.

CHP KAZANIRSA BİZ KAZANACAĞIZ

Yılmaz sözlerini şöyle sürdürdü: “Değerli dostlarım Allah nasip ederse eğer Bafra bölgesinden CHP eğer bizi çıkarabilirse ben değil biz gideceğiz Ankara’ya. Size söz veriyorum söz. CHP iktidara geldiğinde çiftçi kazanacak, esnafımız kazanacak, emeklimiz kazanacak, memurumuz kazanacak. Bafra’mız kazanacak diyorum. Niye aday adayı oldum? Çiftçi için aday adayı oldum, esnaf için aday adayı oldum. Biliyorum ki Cumhuriyet Halk Partisi'ne Bafra'da Şevki Yılmaz iktidar yolunda daha fazla oy alacağını bildiğim için aday adayı oldum. Bafra oldu mega bir köy. Sevgili başkanım 5 yıldır burada görevde. Allah nasip eder ise 14 Mayıs'ta iktidara geldiğimiz gün 31 Mart'ta da onu göndermek nasip olacak. Bafra’ya buradan söz veriyorum. Belediyeyi alacağız, belediyeleri alacağız. Yakakent’ten başlayacağız." 

UYUM İÇİNDE ÇALIŞACAĞIM

Milletvekili olduğu takdirde uyum içinde çalışacağının altını çizen Yılmaz, "Allah nasip ederse uyumlu çalışmalar içinde olacağım. Ticaret odasının sorunu varsa onları boynumun borcuymuş gibi Ankara'da Meclis'e taşıyacağım. Ziraat odasının bir sorunu olduğunda onların sorunu benim sorunum, Bafra'nın sorunu diyeceğim onlara Meclis’te yol bulacağım. Bafra bugüne kadar sahipsiz kaldı ama bundan sonra Şevki Yılmaz var" ifadelerine yer verdi. 

İKTİDAR MESAJI VERDİ

Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı olacağına inandığını söyleyen Yılmaz sözlerini şu şekilde sürdürdü: "Değerli Genel Başkanım çıkmış olduğu yolda Allah nasip ederse Cumhurbaşkanı adayı değil Cumhurbaşkanımız olacak. Ben bunu bugün burada gördüm. Ben bugün buna inandım. Sizin de inanmanızı istiyorum ve geçecek gündüz 14 Mayıs’a kadar durmak bize haram olsun. Cumhuriyet Halk Partisini iktidara taşıyacağımız şu 50 gün içinde tek başıma Şevki Yılmaz bir şey yapamaz. Sizlere ihtiyacım var, sizlere ihtiyacım var. Birleşe, birleşe büyüyeceğiz. 14 Mayıs’ta iktidara geleceğiz. CHP'yi iktidar yapmadan, Bafra Belediyesi'ni de almadan, genel başkanımızı Cumhurbaşkanı yapmadan CHP'yi iktidar yapmadan, Bafralı birini de milletvekili yapmadan ölmek bana haram olsun."

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.