Hande Aydemir'in Acun Ilıcalı ile olan röportajında ikinci perdede Survivor var. Herkesin en çok merak ettiği soruları Acun Ilıcalı'ya sorduk.
Bunlardan biri de Survivor'da tuvalet var mı sorusuydu. Acun Ilıcalı 'Tuvalet yok' deyip ekledi;
-"N'apıyorlarsa yapıyorlar... Ona biz karışmıyoruz. Ormanlık bir adadasın... "
Acun Ilıcalı özel hayatıyla ilgili de konuştu. Kızlarına zaman ayırma konusunda sıkıntı yaşayan Ilıcalı, sırf daha çok görebilmek için bazen kızını işyerinde bile tutuyor.
İşte Acun Ilıcalı ile yaptığımız röportajda ikinci bölüm;

DÜNYANIN EN SAKİN İNSANI DA SURVİVOR'DA AGRESİFLEŞEBİLİR
H.A.: Survivor'da sizi endişelendiren ya da şaşırtan durumlar oldu mu şimdiye kadar?
A.I.: Hep olur. Survivor sürprizlerle dolu bir yarışma. Her saniye yaşayabiliriz. Temkinli olmak zorundasınız. Açlık ile mücadele eden, tansiyonları yüksek insanlar. Kaybettikleri zaman moraller bozuluyor. Birkaç gün daha aç kalma durumları var. Bunun getirdiği gerilimsel tedirginliği hep yaşıyoruz. Biz her dakika bu konuda tedirginiz. Agresif insanları programlara almakla alakası yok. Dünyanın en sakin insanını da getirseniz, açlık ve zor şartlar ile mücadele ettiğinde zorlanabilir. O yüzden temkinli olmak gereken, sürprizlere açık bir proje.

SURVİVOR İÇİN EN ÇOK GELEN SORU “YEMEK YİYORLAR MI?”
H.A.: Survivor ile ilgili en çok hangi soru geliyor?
A.I.: Yemek yiyorlar mı? En çok bu gelir. Bu da yani soru aslında içine baktığında yanlış bir soru. Onlara temel yiyecekler, erzak olarak veriliyor. Bu erzakla yaşayın deniyor. Bu erzak da haftada bir takviye ediliyor. Erzak dediğimiz ne? İki avuç pirinç, azıcık yağ. Bununla yaşa diyoruz. Açlık sınırında yaşama bu. Bunun fazlasını vermiyoruz. Üç aydır yemek yemeden yaşıyorlar. Zaten ne kadar başarılı olursan, bir şekilde seni suçlarlar... Bu da bizim için normal. Ben açıkçası bu işlerden motive olan bir tipim. Birisi aleyhte yazdığında daha çok konsantre oluyorum. Karşı tarafı başarımla ezmeye konsantreyim. Yani benim için birisi ile ağız dalaşına girmek... Bir yazar var ayda bir beni yazıyor mesela. Gülüyorum. Ben hep sahada cevap veriyorum. Muhattap olmuyorum niye, o polemiğin, çamurun içine girmek istemiyorum. Ben programıma konsantre olayım, programım başarılı olsun.
Survivor'da şu oldu, bu oldu. Bunlar tabii ki olacak. Ama bir de samimi seyircinin yorumu var ki o da başka bir şey zaten. Onları çok dikkatle dinleyip, sosyal medyadan takip edip belli kararlarda bu yorumları değerlendiriyorum. Ekip olarak da yapıyoruz. Hatta geçenlerde oldu. Oyunun sonu ile ilgili çok eleştiri geldi. Toplantı yaptık, oyunun sonunda sürekli aynı finali yapıyorduk. Seyirciyi haklı bulduk. Eleştiri yolladılar. Seyirci bu kadar istiyorsa sonunu değiştirelim dedik. Öyle bir söz hakkı olmalı seyircinin...
H.A.: O zaman siz her zaman seyircinin yanındasınız?
A.I.: Her zaman seyirciyi mutlu edemem. Ama genel bir kanı olur. Yüzde 80'i seyircinin bir konuda hem fikirse... mutlaka dikkate alırım.

ADADA TUVALET YOK! NE YAPIYORLARSA YAPIYORLAR HİÇ MERAK ETMİYORUM
H.A.: Bize herkes Acun Beyle röportajımız var dediğimizde, şöyle şeyler sordu: Survivor'da saçlarını boyatıyorlar mı, kıllarını nasıl alıyorlar, regl olunca ne oluyor... Bu tarz merak edilen madalyonun diğer yüzü, özel hayatlar ile ilgili neler söylersiniz? Gerçekten insanlar orada nasıl yaşıyor?
A.I.: Bir kere sağlık kiti var. Bayanların özel günü için de diğer bazı şeyler için de sağlık kiti var. Bir de saç traşı için üç dört yarışmacımıza özel izin verdik. Biri Hasan'dı, biri Yılmaz Morgül'dü. Cilt problemleri vardı bazılarının özel izin verdik. Onun dışında bir jilet veriyoruz bir şekilde adada yarışmacılar kendi çözümlerini buluyor. Tuvalet var mı diyorlar... Adada tuvalet yok.
H.A.: N'apıyorlar?
A.I.: N'apıyorlarsa yapıyorlar... Ona biz karışmıyoruz. Ormanlık bir adadasın... Komik bir şey söyleyeyim sana hiç de merak etmiyorum, n'apıyorlar diye. O çözümü kendi bulacak orada. Ya da uyku sorunu, kendi çözecek.
H.A.: Bunlar sizin yaptığınız sözleşmede madde madde yer alıyor mu peki?
A.I.: Tabii ki, sözleşmeye gerek yok ki, Survivor'un bir önceki yarışmasını izleyen biliyor zaten. Herhangi bir yarışmacıyı ara şimdi zaten öğrenirsin. Sana söyler. Tuvalet var mı? Yok... Bu kadar. Saç boyaması diye bir şey de yok. 

Kaynak: İnternet Haber