Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çorum Milletvekili adayı Aybuke Topçubaşı Kargı’da seçim çalışmalarını sürdürdü.
MHP İl Başkanı Bekir Çetin, Milletvekili adayları Vahit Kayrıcı, Aybuke Topçubaşı ve Ali Akçan kalabalık bir heyetle ilçeye giderek parti binası açılışını yaparak, esnaf ziyaretinde bulundular. Esnaf ziyaretleri sırasında vatandaşların sorularını cevaplayan Aybuke Topçubaşı Ekici, hedeflerinin tek başına iktidar olduğunu söyledi.
Biz olaya seçim gözüyle değil dava gözüyle bakıyoruz diyen Aybüke Topçubaşı Ekici, "Benim veya bir arkadaşımın seçilmesi önemli değil. Bunun hesabını hiçbir zaman yapmadık. Önemli olan davamızdır. Onun için gece gündüz demeden yollardayız’’ dedi.
Ziyaretler sırasında vatandaşlarla sohbet eden Topçubaşı, "Vatandaşımızın yüzü bizi görünce gülüyor. Bizleri görünce gözlerinde bir umut var. Bu bizleri çok mutlu ediyor. Ben inanıyorum Kargı halkı bu sefer MHP diyecek. Biz MHP kadroları olarak Kargı’nın sorunlarını çok iyi biliyoruz, MHP iktidarında Kargı’nın tüm sorunları çözülecek, tek çare MHP’dir." şeklinde konuştu
Ülke gündemindeki yerini koruyan ’Kaynak’ konusuna da değinen Topçubaşı, "Birileri çıkmış ülkede kaynak yok diyor, ülkemiz büyük bir ülke kaynakta bol ama sen bu kaynağı yandaşlarına yedirirsen tabi kaynak olmaz. Biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak yapılamayacak hiçbir söz vermiyoruz. Projelerimizin hepsinin ayakları yere basan gerçekleşebilecek projeler. Yandaşların kaynakları kesilecek, ülkeme hizmete kaynak aktarılacak" ifadelerini kullandı.
Yoğun yağış nedeniyle ziyaretlerini yarıda kesen MHP heyeti, otobüsle ilçe turu atarak vatandaşları selamladılar.