Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Gençlerbirliği galibiyetine ilişkin yaptığı açıklamada, "Bu sezon göze en hoş gelen oyunu oynadığımızı düşünüyorum. İnşallah bu çıkışımızı sürdüreceğiz” dedi.
Spor Toto Süper Lig’in 8. haftasında sahasında Gençlerbirliği ile karşılaşan sarı-kırmızılı ekip, 1-0 geriye düştüğü karşılaşmadan 4-1 galip ayrıldı. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, “İlk yarıda daha dirençli bir rakip vardı. İstediğimiz şeyleri yapamadık ama yine de ilk yarıda üstün olarak taraf bizdik. Çok kötü bir yedik. Faul var sanmıştık ama sonradan izledik, Bilal düşmüş, faul yokmuş. İkinci yarı daha çok rakip ceza sahasında oynamaya çalıştık” dedi.
“İKİ MAÇTAN DA GALİBİYET İSTİYORUM”
Bir basın mensubunun, “Benfica ya da Fenerbahçe maçlarından sadece birinde galibiyeti isteme hakkınız olsa hangi maçtan isterdiniz?” sorusu üzerine Hamzaoğlu, “İkisi de. Başka bir şey düşünemeyiz. İkisinden de galibiyet istiyoruz” dedi.
“İNŞALLAH BU ÇIKIŞIMIZI SÜRDÜRECEĞİZ”
"Bazen bu sistem başka takıma karşı tutmayabilir" diyen başarılı teknik adam, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Maçın tamamını da hayal etmek zorundasınız. Ben oyuncularımızın verdiğimiz görevleri yapmalarından son derece memnunum. Herkes sahada neyi var, neyi yoksa ortaya koyuyorlar. Bu sezon göze en hoş gelen oyunu oynadığımızı düşünüyorum. İnşallah bu çıkışımızı sürdüreceğiz. Koray’ı kadroya alamıyorum ama alamadığım için en çok üzüldüm oyuncuların başında geliyor.”
“SEMİH’İ VERMEYİ DÜŞÜNMEM”
İtalyan basınında Inter’in Semih Kaya’yı istediği yönünde çıkan iddiaların hatırlatılması üzerine Hamzaoğlu, “Semih’i vermeyi düşünmem. Şu anda oynatmıyoruz belki ama bizim için önemli bir oyuncu. Şu an Chedjoyu ile Hakan iyi götürüyorlar. Bütün oyuncularımızdan memnunum. Hepsi koysak oynayacak durumdalar” dedi.