TRABZON (AA) - Erkekler Voleybol 2. Ligi B Grubu'nda mücadele eden Trabzonspor Voleybol Takımı'nın Antrenörü Nuri Hazaroğlu, ilk yarıyı lider olarak bitirmek istediklerini söyledi.

Hazaroğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilk yarının bitimine 3 hafta kaldığını belirtti.

Geçen sezon Erkekler Voleybol 1. Lig'ine yükselmeyi bir setle kaçırdıklarını ifade eden Hazaroğlu, "Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor deplasmanı beklediğimiz gibi kolay geçti. Önümüzdeki hafta grubunun zayıf takımlarından biri olan Van Ercişspor ile kendi sahamızda karşı karşıya geleceğiz. Bu maçta genç oyunculara forma şansı vermeyi düşünüyorum" dedi.

Hazaroğlu, 13 takım ile B grubunda yer aldıklarını dile getirerek, "Bugüne kadar yaptığımız 9 maçı da kazanarak 27 puan aldık. Rakiplerimize bu 9 maçtan sadece 2 set verdik. İlk yarının bitimine 3 hafta var. İlk hedef olarak yarı final 4'lü grubu garantiledik. İlk yarıyı lider olarak bitirmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Trabzon'da her geçen yıl voleybolun büyük destek ve ilgi gördüğünü de vurgulayan Hazaroğlu, "Trabzon'da futbol önde bir spor branşı, ancak voleybola büyük ilgi ve alaka her geçen gün sporseverlerimizin ilgisini çekiyor. Trabzon artık sadece futbol ile anılacak bir şehir değil. Bu takımlarımızın sayısını çoğaltmalıyız" diye konuştu.