KAYSERİ'nin merkez Kocasinan İlçe Belediyesi, yeni doğan bebekler ve anneleri için hazırlanan 'Hoşgeldin Bebek'' paketlerini hediye ediyor.
Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, eşi Fatma Çolakbayrakdar ile birlikte Sinan ve Zeliha Taşkın çiftinin üçüncü çocuğu Semih bebeği evinde ziyaret ederek 'Hoşgeldin Bebek' paketini hediye etti. Başkan Ahmet Çolakbayrakdar, belediye sınırları içinde yeni doğan bebeklere bu paketi hediye etmeye başladıklarını belirterek şöyle dedi:
"Yeni uygulamamızla ilçemiz sınırları içerisindeki yeni doğan bebeklere paket hazırladık. Bu paket ilk olarak Semih bebeğe nasipmiş. Bu uygulamaya ilk Taşkın ailesinin yeni dünyaya gelen bebekleriyle başlıyoruz. Allah bahtını açık etsin, uzun ömürler versin."
Başkan Çolakbayrakdar, belediye olarak hizmet eden bir kurum olarak her yaş gurubundan insana hizmet verdiklerini vurgularken şöyle devam etti:
"Doğumundan, ölümüne kadar her insan belediyenin bir hizmetiyle karşı karşıyadır. Doğum anında da 'İlk karşılayan biz olalım', 'İlk hediye verenlerden biri biz olalım' dedik. Kocasinan Belediyesi olarak ilçede ikamet eden ve yeni çocuk sahibi olan aileleri ziyaretlere başlattık. 0-3 aylık bebeklere yönelik yapılan çalışma tüm yıl boyunca devam edecek. Ziyaretlerde, Kocasinan Belediyesi tarafından anne ve bebekleri için hazırlanan özel bakım setlerini aileye hediye ediyoruz."
Semih bebek ve Taşkın ailesi ile anı fotoğrafı da çektiren Başkan Ahmet Çolakbayrakdar'ın ve eşi Fatma Çolakbayrakdar, bebeğe Cumhuriyet altını taktı. Anne Zeliha ve Baba Sinan Taşkın da Kocasinan Belediyesi'nin hediyesinden ve Başkan Çolakbayrakdar'ın ziyaretinden çok memnun olduklarını belirterek, teşekkür etti.
'Hoşgeldin Bebek' seti, kız bebekler için kırmızı, erkek bebekler için mavi çanta içerisinde veriliyor. Çanta içerisinde bebekler için; çocuk bezi, ıslak mendil, ateş ölçer, şampuan, bebek bakım sabunu, emzik, pudra, zıbın takımı, çorap yer alırken, anneler içinse bebek albümü, loğusa şerbeti, bitki çayı ve termos yer alıyor. 

FOTOĞRAFLI