Sivas Valisi Alim Barut, Yıldızeli ilçesinde doğa yürüyüşü yaptı.
Vali Alim Barut’u sabah saatlerinde Pamukpınar’da Kaymakam Ahmet Can Pınar, Belediye Başkanı Yılmaz Navruz ve beraberindekiler karşıladı. Doğa yürüyüşünün başlangıç noktası olan Pamukpınar’a gelen Vali Alim Barut beraberindekiler ile birlikte yürüyüşe başladı. Sağanak yağmura aldırmadan yürüyen sporcular Yıldızeli-Tokat karayolunda hafif tempoda yürüyüşlerine devam etti. Daha sonra Çamlıbel’i tırmanırken eski toprak yola giren sporcular sağanak yağmur nedeniyle çamur olan yolda zaman zaman zorlandılar. Oldukça zorlu bir parkur geçen sporcular 8 kilometrelik yolu yaklaşık 2 saatte tamamladılar.
Parkuru oldukça beğendiğini belirten Vali Barut oldukça keyifli ve güzel bir yürüyüş yaptıklarını belirtti. Çamlıbel Kütük Ev’de yemek ikram edilmesinin ardından Vali Barut ve beraberindekiler ilçeden ayrıldı.
Yürüyüşe Cumhuriyet Başsavcısı Murat İrcal, İl Emniyet Müdürü Turgay Çalışkan, Yıldızeli Garnizon Komutanı Binbaşı İsa Murat Övez, Yıldızeli Cumhuriyet Başsavcısı Yusuf Berk, bazı kurum amirleri ve sporcular katıldı.