TRABZON (AA) - Erkekler Hentbol Süper Lig'de, evinde İstanbul Anafen Koleji'ni 34-27 yenen Trabzon Akçaabat Tütünspor, önemli ve ihtiyaçları olan bir galibiyet elde ettiklerini söyledi.

Antrenör Sami Seis, Süper Lig'e yabancı bir ekip olduklarını belirterek, "Dolayısıyla birkaç haftamız sancılı geçti. Biraz da takımımızda direkt oynayan bazı oyuncularımızın yokluğu, belimizi bükmüştü. Bizim adımıza önemli ve ihtiyacımız olan bir galibiyet elde ettik" dedi.

Takımın yavaş yavaş kendine geldiğini ifade eden Seis, "Bir mağlubiyetle her şey bitmediği gibi bir galibiyetle de her şey düzelmez ama biz hedefimiz doğrultusunda ilerliyoruz. Özellikle bizim gibi ligde kalma amacı güden takımların karşısında galibiyet bulmalıyız. Bu maçta da onu yaptık" diye konuştu.

Seis, İstanbul Anafen Koleji önünde maçın başından sonuna kadar üstün oynayan taraf olduklarını kaydederek, "Salona mutlak galibiyet parolası için çıkmıştık. İstediğimizi aldık ve mutluyuz. Yakaladığımız bu havayı sürdürmek istiyoruz. Bunun için sabrederek çok çalışmalıyız" dedi.