SAMSUN (AA) - Samsun'un Havza ilçesinde görev yapan öğretmenlerden oluşan Öğretmenler Korosu, 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında sahne aldı.

Havza'daki okullarda görevli müzik öğretmenleri ve müziğe kabiliyeti olan öğretmenlerden oluşan Öğretmenler Korosu, verdikleri konser ile mesai arkadaşlarına keyifli dakikalar yaşattı.

Özel bir otelde düzenlenen programa Havza Kaymakamı Alper Tanrısever, Garnizon Komutanı Personel Binbaşı Murat Özdemir, Havza Milli Eğitim Müdürü Uğur Sağlam ile ilçede görev yapan öğretmen ve eşleri katıldı.

25 Mayıs Ortaokulu Müzik Öğretmeni ve Öğretmenler Korosu Şefi Emrah Sasa, programın açılışındaki konuşmasında, Havza Milli Eğitim Müdürlüğü ve okul öğretmenlerinin işbirliğiyle programın düzenlendiğini belirterek, "Korumuz 16 kişiden oluşmakta. Eylül ayından itibaren 2 ay gibi bir süreçte haftada 2 gün olmak çalışmalar yaptık. Herkesin beğeneceğini umuyoruz" dedi.

Havza Milli Eğitim Müdürü Sağlam ise programın hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür ederek, şöyle konuştu:

"Bu yıl Öğretmenler Günü için arkadaşlarımız ile bir araya gelerek, 1 sene boyunca öğrencileriyle uğraşan öğretmenlerimize güzel bir gece yaşatalım diye organizasyon içerisine girdik. İlçemizdeki müzik öğretmenleri ve bu konuda kabiliyeti olan öğretmenleri bir araya topladık. Şu an 600- 650 öğretmenimizle gecemizde bir aradayız, millet olarak bir arada olmaya ihtiyacımız var. Ayrıca öğretmenlerimizden oluşan bu koronun da ayrı bir anlamı var. Ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimizi rahmetle anarken, tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutluyorum."