Mardin’de dünden beri kayıp olan 5 yaşındaki Ecrin Tunç’un bulunması için başlatılan arama çalışmalarının sürdüğü belirtildi.
Mardin Valiliği, yazılı açıklamasında Midyat İlçesi Harmanlı Köyü’nde dünden beri kayıp olan 5 yaşındaki Ecrin Tunç’un arama çalışmalarının sürdüğünü belirtti. Açıklamanın devamında şu ifadelere yer verildi:
"14 Haziran 2015 Pazar günü Midyat İlçesi Harmanlı mahallesinde anne ve babası ile birlikte dedesini ziyarete gelen 4 yaşında E.T. isimli kız çocuğu; annesinin evde temizlik yaptığı sırada mahalle içindeki bakkala gitmek üzere evden ayrılmış, bir saat kadar sonra çocuğun bakkaldan dönmemesi üzerine şüphelenen ailesi tarafından yapılan tüm aramalara rağmen çocuk bulunamamıştır. Olayın aynı gün saat 14.10 sıralarında bildirilmesi üzerine adli tahkikata başlanılmıştır. Kayıp çocuğu arama çalışmalarına; İl Jandarma Komutanlığınca görevlendirilen 4 Jandarma Komando Timi, bir İz Takip Köpek Timi, 27 geçici köy korucusu ve Mardin AFAD Müdürlüğünden 5 kişilik arama ekibi ile başlanılmış, 15 Haziran 2015 gününden itibaren Diyarbakır Jandarma Bölge Komutanlığından bir adet helikopter ile karadan ve havadan kayıp kız çocuğunu arama faaliyetine katılmış olup, arama çalışmalarına halen devam edilmektedir.”