Türkiye Belediyeler Birliği Samsun Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret etti. Devam eden, tamamlanan ve yapılacak projelerle ilgili istişarelerin yapıldığı toplantıda Samsun konuşuldu.

PROJELERİ İNCELEDİK

Ziyareti sosyal medya hesabından paylaşan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, "Samsunumuzda ağırladığımız Türkiye Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Birol Ekici, Geçmiş dönem Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Eski Genel Müdürü Kemalettin Tekinsoy ile şehrimizde tamamlanan, devam eden ve yapılacak olan projeleri inceledik. Ziyaretleri için teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

SAMSUN 'BİZE GİDELİM DA'DIR

Demir'in paylaşımını alıntıyan geçmiş dönem Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk ziyaretten duyduğu memnuniyeti  dile getirerek, "Samsun kardeşliktir... 'Bize gidelim da”dır.'Bizde yiyelim da”dır. Samsun demek hayat demek, kurtuIuş demek, diriIiş demek.Tam bitti deniIirken yeniden doğuş demek. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanımız Mustafa Demir ve ekibine yürekten teşekkür ederiz ifadelerini kullandı.