Survivor'da kim elendi sorusu bu akşam en sürpriz şekilde cevap buldu. Survivor'da Tuğba Özay SMS birincisi olarak haftanın en süpriz hamlesine imza atmış oldu. Tuğba Özay SMS'te birinci olarak elenme potasdayken, hem eleme potasından çıkmış hem de elenmek üzere bir isim söyleme hakkını elde etmiş oldu. Peki Survivor'da kim elendi?

Survivor'da bu hafta kim elenecek sorusu cevap buldu. Tuğba Özay'ın SMS birincisi olmasıyla birlikte dengeler bir anda değişti ve Survivor'da SMS ikincisinin de elenme adayı söyleme hakkına sahip olacak olması işleri karıştırdı.

Yaşanan gelişmeler ile Yunus Günce'nin yanında iki isim daha elenme potasına girmiş oldu. Survivor'da ünlüler takımının en çok oy olan ikinci ismi de Ezgi olunca elenme konseyinde bütün hesaplar karıştı. Tuğba Özay eleme potasından çıkıp Mehmet'in adını söylerken, Ezgi'de Nagihan'ın adını söyleyerek eleme potasına üçüncü ismi çıkarmış oldu.. Peki Survivor'da kim elendi?

Bu üç ismin arasında SMS sıralamasında en düşük oy alan isim olan Mehmet adaya veda etti..




Zafer ve Semih diskalifiye oldu mu?

Ünlüler takımında elenme heyecanı yaşanırken, gönüllüler adasında Acun Ilıcalı'nın açıklamasıyla büyük bir şok yaşandı. Semih ve Zafer'in kavga ettiği tahmin edilirken, Acun Ilıcalı adada talihsiz bir olay yaşandığını ve ancak görüntüleri izleyerek karar verebileceklerini sözlerine ekledi ve konuyla alakalı alınacak kararın yarın akşam açıklanacağını bildirdi. Sosyal medyada yapılan yorumların en yoğunlaştığı olay ise Zafer'in Semih'e Hindistan cevizi fırtlattığı ve olası bir kavganın gerçekleştiği akla gelen ilk tahminler arasında. Peki Zafer ve Semih diskalifiye olacak mı? gözler yarın akşamda belkide konseyden çıkan oylama ile sonuca ulaşacak.