DİYARBAKIR'da uğradığı silahlı saldırıda ölen AK Parti eski Gençlik Kolları Başkanı Yunus Koca için Sivas ve Tokat'ta gıyabi cenaze namazı kılındı.
AK Parti Sivas Gençlik Kolları Başkanlığı'nın öğle namazından sonra Tarihi Ulu Camii'nde düzenlediği gıyabi cenaze namazına, AK Parti Sivas İl Başkanı Ziya Şahin, Gençlik Kolları Başkanı Burak Kuruçay ve partililer katıldı. Gençlik Kolları Başkanı Kuruçay, birlik ve beraberlik mesajları vererek, "Yunus Koca'nın yanı sıra terör olayları neticesinde şehit düşen, başta birkaç gün önce henüz 13 yaşındayken şehit edilen Fırat Sımpil olmak üzere tüm vatandaşlarımıza ve güvenlik güçlerimize Allah'tan rahmet yakınlarına da başsağlığı diliyoruz" dedi.
AK Parti Gençlik Kolları Tokat İl Başkanlığı tarafından düzenlenen gıyabi cenaze namazı, öğle namazı sonrası Ali Paşa Camii'nde kılındı. Cenaze namazına AK Parti İl Başkanı Metin Polat, İl Genel Meclis Başkanı Adem Dizer, Gençlik Kolları Başkanı Mesut Aktürk, partililer ve vatandaşlar katıldı. Kılınan cenaze namazından sonra grupta bulunanlar Yeraltı Çarşısı'nda açıklama yapan Gençlik Kolları Başkanı Mesut Aktürk, "Korkmuyoruz, korkmayacağız. Yunus başkanımız gibi onurlu bir şekilde yaşayıp, onurlu bir şekilde rabbimize kavuşacağız'' dedi. Grup üyeleri açıklamanın ardından sessizce dağıldı.

FOTOĞRAFLI