Şirinler Taraftar Grubu tarafından yapılan yazılı açıklama şu şekilde:

OYNANAN OYUNLARA DUR DEME ZAMANI
Büyük SAMSUNSPOR CAMİA’mıza Saygılarımızla
“Geçen hafta sahamızda oynadığımız Giresunspor karşılaşmasından sonra Samsunspor Külübümüze PFDK’ den verilen cezaları haksız buluyoruz ve artık camiamız üzerini oynanan oyunlara dur demenin zamanı geldi diyoruz”

“Bizler SAMSUNSPOR taraftarları olarak gerek deplasmanda gerek ise iç sahada centilmence adam gibi desteğimizi yapıyor, 90 dakika boyunca tribün şovlarımız ile ülkemizin gündeminde yer alan bir taraftar topluluğuz. Anadolu’nun köklü kulüplerinden olan Samsunspor’umuzun bu sezon artık yeri olan Süper Ligde olması için mücadele ediyoruz. Bu mücadelemiz hiç bitmeyecek, bu mücadelede her türlü engelleri aşacağız. Son 2 yıldır play off finalinden sonra Süper Lig kapısından dönen Samsunspor’umuzun bu sene şampiyon olup Süper Lige çıkması için ADETA SAVAŞAN, MÜCADELE EDEN BÜYÜK SAMSUNSPOR taraftarımız, iç sahadaki maçlarından asılsız ve hiçbir yerde uygulanmamış, çifte standart içeren cezalar ile Samsunspor’umuzu desteklemesinden mahrum bırakamazlar. Gereken her şeyi yapmaya hazırız. Bizler gerekirse binlerce taraftarımız ile TFF Başkanlığına İstanbul’a yüzlerce otobüs ile gidip hakkımızı orada ararız , ayak oyunlarına karşı dik dururuz. Bizim camiamız bu sezon kenetlenmiş bir şekilde hedefine ulaşmak istiyorken Türkiye’ de bizden başka kulüplere verilmeyen cezalar neden bizlere veriliyor. Bizlere bunları açıklasınlar”
“Kim ne kadar uğraşırsa uğraşsın bizler içeride ve dışarı’daki Samsunspor’a karşı olanları sevindirmeyeceğiz ve takımımızın Denizli’den 3 puan ile döneceğine inanıyoruz”
“O SENE BU SENE OLACAK VE SAMSUNSPOR ŞAMPİYON OLACAK”

SAMSUNSPORLUYUZ.COM