ORDU (AA) - Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Orduspor'un teknik direktörü Sinan Bayraktar, "Omuzlarımızdaki yükün ağırlığını biliyoruz. Durumumuz belli ama şehrin dinamiklerine de ihtiyacımız var" dedi. 

Bayraktar, kulübün Durugöl Tesislerinde gazetecilere yaptığı açıklamada, Orduspor'un yarın toplanarak yeni sezon hazırlıklarına başlayacağını söyledi. 

Orduspor'un zor günler geçirdiğini ancak bu işin üstesinden geleceklerine inandıklarını belirten Bayraktar, "12 sene aradan sonra Orduspor'da tekrar çalışma fırsatı bulmam beni memnun etti. Öncelikle başkanımız sayın Yaşar Pamuk ve yönetim kurulu arkadaşlarımıza bana böyle bir görevi verdikleri için teşekkür ediyorum. Orduspor'un şu an hocasıyım ama aynı zamanda da en büyük taraftarlarından biriyim. Bize güvenenlere de teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Bayraktar, omuzlarındaki yükün ağırlığını bildiklerini ifade ederek, "Durumumuz belli ama şehrin dinamiklerine de ihtiyacımız var. Büyük Orduspor taraftarının bu tip durumlarda desteğini daha çok vermesi gerekiyor. İnşallah hep beraber Ordu, Türkiye ve Avrupa'daki Orduspor taraftarlarıyla beraber bu işin üstesinden gelmek için uğraş vereceğiz" ifadelerini kullandı.

Yarın itibarıyla antrenmanlara başlayacaklarını kaydeden Bayraktar, "Geçen sezondan 2-3 oyuncu ayrıldı. Onun dışında 31 genç oyuncumuz var. Onlarla bir hafta burada çalışma yapacağız. Onları yakından görme şansım olacak. Tanıdığım oyuncular da var. İkinci yarı oynanan maçlarda oyuncuları takip etme şansım oldu. Hepsinin performansını değerlendireceğim. İnşallah güzel bir başlangıç yaparız" şeklinde görüşlerini aktardı.

Bayraktar, öncelikli hedeflerinin transfer sorununu aşmak olduğuna da işaret ederek, şunları kaydetti:

"Yönetimimiz de bunun bilincinde ve bu konuda çalışmalarına ilk gün başladı. En büyük amacımız bir an önce transfer tahtasını açabilmek. Hallettikten sonra iyi bir kadro oluşturacağımızı düşünüyoruz. Bulunduğumuz lig hedefleri olan takımlarla dolu. Bu nedenle biz işimizi sıkı tutmak istiyoruz. Orduspor köklü bir kulüp. Düştüğü yerden kalkmasını da bilir. Artık Orduspor'a destek olma zamanı. Bu takım hepimizin. Eğer transfer tahtası açılır ve iyi transferler olursa hedefe oynayan bir takım oluruz."