Gördes’in kaderini değiştirecek olan Gördes-Akhisar yolunun ve çevre yolunun inşaatı, bugün saat 14.00’da Jandarma yanında yapılacak törenle başlatılacak.
Akhisar-Gördes yeni yolunun yapım çalışmalarının başlatılma törenine Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, AK Parti Manisa İl Başkanı Zülfikar Gürcan, AK Parti Manisa milletvekilleri Recai Berber ve Uğur Aydemir, Karayolları Bölge Müdürü Baki Çoban katılacak.
Temel atma törenine çok sayıda vatandaşın da bekleniyor. Gördes’in makus tarihini değiştirecek olan Gördes-Akhisar yeni yolunun başlatılacak olması Gördes’te adeta bir bayram havası yaşattı. İlgili görseller sosyal medyada yüzlerce Gördesli tarafından paylaşılarak, Başkan Akyol’a ve emeği geçenlere teşekkür edildi.
Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, yol çalışmalarının başlatılma töreni için yaptığı açıklamada tüm Gördeslileri tarihi bir güne tanıklık yapmak için törene davet ederek, “Gördes’in tarihi yol derdi artık sona eriyor. 50 yıllık hayalimiz artık gerçeğe dönüşüyor. Dualarla, kurbanlarla çalışmalara start verilecek. İnanıyorum ki bu yeni yol sayesinde, Gördes daha çok kalkınacak ve daha çok gelişecek. Ben tüm vatandaşlarımızı Gördes girişi Jandarma yanında gerçekleştireceğimiz törene davet ediyorum. Bu önemli dünde sizleri aramızda görmek bizleri onurlandıracaktır. Şimdiden Gördes’imize hayırlı ve uğurlu olsun.” dedi.