Özgür ALTUNCU-Taner YENER/İSTANBUL, () CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, Genel Başkan Yardımcıları Enis Berberoğlu, Sezgin Tanrıkulu ve milletvekili adayı Hasan Uzunyayla ile birlikte İstanbul 2. seçim bölgesinde dolaştı. Seçim otobüsüyle Beşiktaş ve Fatih'te seçmenleri selamlayan CHP'liler, Karaköy ve Eminönü'nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi, gençlerle ‘selfie’ çektirdi.
Karaköy hırdavatçılar çarşısını gezen CHP'liler turistler de selamlaştı. CHP Genel Başkan Yardımcısı Enis Berberoğlu, Estonyalı olduğunu öğrendiği turistle Tekin'i tanıştırırken "From Ardahan" diyerek tanıştırdı. Başta Tekin olmak üzere bu espri herkesi güldürdü. Tekin, Haliç köprüsü üzerinde karşılaştığı Nijeryalı bir gençle de fotoğraf çektirdi.

AK PARTİ SEÇİM STANDINI DA ZİYARET ETTİ
Karaköy'de balıkçılar çarşısını dolaşan ve balıkçı esnafıyla birlikte balık ayıklayan CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, Eminönü'nde siftah yapmadığı söyleyen bir taksiciye jest olsun diye taksiye binip ücret bıraktı.
Zımpara satışı yapan bir esnafla da konuşan Tekin, "Saatlerce zımparalayalım, 17-25 Aralık zımpara ile temizlenecek bir şey değil ki" dedi. Mısır Çarşısı önündeki Ak Parti seçim standına da uğrayan ve partililerle selamlaşan CHP'liler, KPSS sınavına rağmen çocuğunu işe yerleştiremediğini söyleyen bir vatandaşa da, "CHP iktidar olacak. Çocuklarınızın mağdur edilmesi de son bulacak. Hakkaniyet gelecek. Kim hak etmişse o kamuda çalışacak" diye konuştu.
(FOTOĞRAF)