AK Parti Milletvekili Adayları Bayburt Memur-Sen’i ziyaret ettiler.
AK Parti adayları Naci Ağbal, Bünyami Özbek, seçim çalışmaları kapsamında, Bayburt Ak Parti İl Başkanı Hakan Kobal, İl Genel Meclis Başkanı Yusuf Elçi, Danışman Dr. Savaş Küçük ve parti temsilcileri ile, Memur-Sen Bayburt İl Temsilciliğini ziyaret ettiler.
Misafirleri, Memur-Sen’e bağlı birim başkanlarıyla karşılayan Memur-Sen ve Eğitim Bir-Sen Bayburt İl başkanı Fikret Özbey, Ak Parti Milletvekilleri adayları ve yöneticilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti ve Bayburt’un geleceği için yola çıkmış bütün adaylara başarılar dileyen Özbey şu açıklamalarda bulundu :" Bayburt’umuzu temsil etme yolunda bize ve sendikamıza ne düşüyorsa, taşın altına elimiz sokmamız gerekiyorsa, Bayburt için her şeye var olduklarını belirtti. Adaylar noktasında ise; adayların herhangi biri için taraf ve karşıt olma gibi bir lüksleri olmadığını ifade eden Özbey, "Kapımız bütün adaylarımıza açıktır. Ziyaret etmelerinden memnuniyet duyduğumu belirtir, adaylık sürecinde hepsine başarılar diler, aday olan bütün arkadaşlara adaylığı sürecinde hayırlı çalışmalar dilerim" dedi.
Daha sonra söz alan Milletvekili adayları Naci Ağbal ve Bünyami Özbek, Memur-Sen’e bağlı birimlerin temsilcilerinin sorularını cevapladılar.