Ligin son haftasında yarın Çaykur Rizespor’a konuk olacak Galatasaray’ın kamp kadrosu belli oldu.
Spor Toto Süper Lig’de bitime bir hafta kala şampiyonluğunu ilan eden sarı-kırmızılı ekip, son hafta mücadelesinde yarın deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşılaşacak. Yeni Rize Şehir Stadyumu’nda saat 13.00’da başlayacak olan mücadeleyi Mustafa Kamil Abitoğlu yönetecek. Öğle saatlerinde yaptığı antrenmanla bu maçın hazırlıklarını tamamlayan Galatasaray kafilesi, 17.30’da özel uçakla Trabzon’a gidecek. Ardından karayoluyla Rize’ye geçecek olan kafile, burada kampa girecek.
HAMZAOĞLU AS OYUNCULARI GÖTÜRMÜYOR
Ziraat Türkiye Kupası final müsabakasında 3 Haziran Çarşamba günü Bursaspor ile karşılaşacak olan Galatasaray’da, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu Çaykur Rizespor karşısına yedek ağırlıklı kadroyla çıkacak. Rize’ye Burak Yılmaz, Selçuk İnan, Hakan Balta, Muslera, Chedjou, Sneijder ve Melo gibi as oyuncularını götürmeyen Hamzaoğlu, kamp kadrosuna şu isimleri dahil etti:
"Sinan Bolat, Eray İşcan - Alex Telles, Semih Kaya, Koray Günter, Sabri Sarıoğlu, Tarık Çamdal - Hamit Altıntop, Blerim Dzemaili, Aydın Yılmaz, Bruma, Yasin Öztekin, Yekta Kurtuluş, Emre Çolak - Umut Bulut, Sinan Gümüş, Goran Pandev."