Doğu Marmara Bölge Odaları İstişare Toplantısı Düzce TSO Başkan Vekili Mehmet Danışmaz Başkanlığında Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’nın ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Toplantıda Düzce TSO Başkan vekili Mehmet Danışmaz ve Murat Öz, Düzce TSO Meclis Başkanı Ertan Taşlı, Meclis Başkan Vekili Metin Coşkun, Yönetim Kurulu Üyeleri Ekrem Gökçe, Ömer Hacıislamoğlu ve Hayati Eğilmez hazır bulundu.

Toplantıya, Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Murat Özdağ, Meclis Başkanı Bülent Karagöz, Yönetim Kurulu Üyesi Tuncay Şengöz, Yalova TSO Başkanı Tahsin Becan, Meclis Başkanı Cemil Demiryürek, Yönetim Kurulu Üyesi Okan Güner, Düzce Ticaret Borsası Başkan Yrd. Kemal Genç, Meclis Başkanı Rahmi Solak, Körfez Ticaret Odası Başkanı Mustafa Efe, Meclis Başkanı Güngör Ayhan, Akyazı TSO Başkanı Şinasi Bayraktar, Meclis Başkanı Muzaffer Başer, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, MARKA Genel Sekreteri Dr. Fatih Akbulut, MÜSİAD Düzce Şube Başkan Vekili Mehmet Coşkun, DÜSİAD Başkanı Eyüp Çakır, KATSİAD Başkanı Celalettin Kırboz ve KASİAD Genel Sekreteri Mete Şamcı katıldı.

Bölgesel sorunların masaya yatırıldığı toplantının açılış konuşmasını Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkan vekili Mehmet Danışmaz yaptı. Danışmaz, “Toplantının bölgemiz açısından hayli önemli olduğuna inanıyoruz. Bölge odaları arasında birlik ve beraberliğin sağlanması, ortak akıl yürütülebilmesi için önemli bir fırsat. Doğu Marmara Bölgesi oda ve borsaları artık eskisinden çok daha fazla güç birliği ve ortak hareket etme kültürüne sahip. Bundan böyle bu tip toplantılara artarak devam edecek ve bölgesel çıkarlar ön planda olacaktır. Katılımlarınız için herkese teşekkür ediyor, toplantının hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

Mehmet Danışmaz’ın ardından söz alan Düzce TSO Meclis Başkanı Ertan Taşlı da birlik beraberlik ortamının sağlanması adına yapılan bu toplantıların önemli olduğunu, Düzce TSO’nun ev sahipliğinde gerçekleşen istişare toplantısının bölgemize hayırlar getirmesini diledi.

Yeni başlayan ve sürekli hale getirilmesi planlanan Bölge Odaları İstişare Toplantısının ilk bölümünde ev sahibi Düzce’nin tanıtım filmi izlendi. Toplantının ilk bölümünde söz alan Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Murat Özdağ, toplantı, gündem maddeleri ve toplanma amaçlarıyla alakalı bilgiler verdi.

Yapılan konuşmaların ardından gündem maddeleri katılımcılara ayrıntılı olarak aktarıldı ve maddeler üzerinde konuşuldu.

Toplantı, bir daha ki toplantının zamanının belirlenmesiyle sona erdi.