TRABZONSPOR, Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Medipol Başakşehir maçı hazırlıklarını sürdürdü.
Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde Teknik direktör Şota Arveladze tarafından basına kapalı olarak gerçekleştirilen antrenmanda, bordo mavililer, ısınma hareketlerinin ardından çift kale maçla taktik çalıştı. Trabzonspor, yarın sabah yapacağı antrenmanın ardından maçın hazırlıklarını tamamlayacak ve saat 13.40’ta özel uçakla İstanbul’a gidecek.
BAŞSAĞLIĞI MESAJI
Trabzonspor Kulübü, Hakkari ve Diyarbakır’da şehit olan güvenlik görevlileri için başsağlığı mesajı yayınladı. Kulübün internet sitesinde yer alan mesajda, şu ifadeler kullanıldı:
"Son günlerde artan hain terör saldırıları sonucu aldığımız şehit haberleri bizleri derinden üzmektedir. Dün Hakkâri, Yüksekova bölgesinde yürütülmekte olan operasyonda meydana gelen çatışmalar esnasında şehit olan Piyade Uzman Çavuş Sadık Aparangil ve Piyade Uzman Çavuş Caner Çelik’le birlikte bugün Diyarbakır'ın Silvan İlçesi'nde güvenlik güçlerinin PKK'lıları etkisiz hale getirmek için düzenlediği operasyonda şehit olan Trabzonlu özel harekatçı kahraman polisimiz Necmi Çakır’a Yüce Allah’tan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı dileriz."

FOTOĞRAF