Yozgat’ın Yerköy ilçesi 100. Yıl Mahallesinde TOKİ Evleri Camisinin taban halıları Yozgat Genç Sanayiciler ve İşadamları Dernek (YOGİSAD) Başkanı ve Çelikler Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Çelik tarafından yenilendi.

Yerköy TOKİ Evreli Cami İmamı Coşkun Çayır ve cami cemaati YOGİSAD Başkanı Ayhan Çelik'i ziyaret ederek cami halısının değişmesi gerektiğini belirtmeleri üzerine harekete geçen Çelik, caminin taban halılarını yeniledi.

Cami İmamı Çoşkun Çayır ve cami cemaati yaptığı hayırlardan dolayı Yerköylü İşadamı Çelik’e teşekkür etti. İşadamı Çelik, camilerin önemine değinerek, “Burada amacımızın Allah'ın evi olan camilerimizin gerek cemaat açısından gerekse cami hocaları açısından önemli olduğunu biliyoruz. İbadetin rahat ve güzel bir ortamda yapılmasını sağlamak için annem merhum Hacı Ayşe Çelik adına bu hayrı yaptık. Camilerin ihtiyaçları daha çok bölgede bulunan cemaat ve bölge iş adamları ve sanayicilerinin tarafından karşılanıyor. Cami yapımı ve harcamalarının Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından değil halk tarafından yapıldığını bildiğimiz için biz de buradaki cemaatin rahat namaz kılması için bu hayrı yapmış bulunmaktayız” dedi.

Cami cemaati de İşadamı Ayhan Çelik’in yaptığı bu tür sosyal, kültürel ve hayır işlerinin diğer iş adamlarına da örnek olmasını belirterek, Çelik’e AK Parti Belediye Başkan Aday Adaylığında başarılar diledi.