Survivor Merveye Ne oldu 2022 Son Dakika? Survivor All Star'da Merve Aydın şoku! Merve Aydın oyunda sakatlandı. Sakatlanan Merve Aydın'ın çığlıkları Survivor All Star izleyenleri gözyaşlarına boğdu. Survivor All Star Merve Aydın  kimdir?


Survivor All Star'da haftanın ilk dokunulmazlık oyunu oynandı. Kırmızı takımın kazandığı oyuna Merve Aydın’ın sakatlığı damga vurdu.

Survivor’u adeta inletti
Merve Aydın, Nisa'yla yarışırken bir anda “Aşilim koptu” diye bağırmaya başladı. Herkes başarılı yarışmacının yanına koştu ve ne olduğunu anlamaya çalıştı.

Herkes ağladı
“Bitti” diyen Merve, hem kırmızı hem de mavi takım yarışmalarını gözyaşlarına boğdu.

Survivor doktoru Serhad Ömercikoğlu'nun yanına gelmesiyle birlikte Merve'nin ilk muayenesi parkur ortasında yapıldı.

Anne sana söz verdim anne”
Doktorun muayene yaptığı esnada, “Aşilim koptu Serhad abi. Ben sporcuyum bilmiyor muyum?” diyen Merve Aydın, 2021 yılında kanser hastalığı nedeniyle hayatını kaybeden annesi Nilüfer Aydın için de haykırdı.

Merve, “Anne sana söz verdim anne. Buradan gidemem.” dedi.

Diskalifiye edildi
Merve Aydın'ın yarışmadaki akıbeti de aynı günün akşamında belli oldu.

Yarışmacının son durumunu anlatan Acun Ilıcalı, “Kendisi ile uzun bir süre görüştüm. Çok talihsiz bir olay yaşandı. Hiçbirimizin aklından geçmeyen bu sakatlık belasının yarışmacılara ne kadar darbeler vurabileceğini gösteren bir olay. Merve'nin durumu ile ilgili bilgi vereceğim. Tarihi bir oyun tarihi galibiyet. Kendisi ile uzun bir süre konuşurken, bir ağabeyi olarak ona bazı tavsiyelerde bulundum. Gözyaşları ile başlayan konuşmada bıraktığım son nokta iyi bir nokta oldu. Merve'nin yaşadığı ağır bir sakatlık. Canımızdan, sağlığımızdan daha değerlisi yok. Bu sakatlıkların en olumlu tarafı 1-2 ay sonra sağlığa kavuşulabilmesi.” dedi

Ilıcalı, Merve’nin sakatlığı nedeniyle diskalifiye edildiğini açıkladı.

MERVE AYDIN KİMDİR? KAÇ YAŞINDA?
Merve Aydın Filiz, 17 Mart 1990 Bakırköy İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Orta mesafe koşucusu olan 1.80 boyundaki Merve Aydın, 800 metre açık hava ve salon Türkiye rekorlarının sahibidir. 2012 Yaz Olimpiyatları'na katılan Merve Aydın, sakatlanmasına rağmen yarışa devam ederek büyük ses getirmiştir.

2008 yılında Dünya Gençler Atletizm Şampiyonası ve 2011'de Avrupa 23 yaş altı Atletizm Şampiyonası'nda 800 metre koşuda gümüş madalya kazanan Merve Aydın, Dünya Üniversite Yaz Oyunları'nda 4x400 bayrak yarışında (Nagihan Karadere, Meliz Redif ve Pınar Saka ile birlikte) 2.lik elde etmiştir ve gümüş madalyanın sahibi olmuştur. Avrupa 23 yaş altı Atletizm Şampiyonası'ndaki performansı ile Dünya – Olimpiyat B barajını geçerek başarılarına bir yenisini daha eklemiştir.

Londra 2012 Yaz Olimpiyatları kadınlar 800 metre seçmelerinde 2. seride yarışan Merve Aydın, yarıştığı esnada sakatlanarak serisini sonuncu olarak tamamlamıştır fakat yarışmayı bırakmamıştır. Bu nedenle, sakatlık acısı nedeniyle ağlayarak yarışa devam ederek parkuru tamamlaması ile gündeme gelmiştir.

12 Haziran 2012 tarihinde Beyaz Rusya'da Olimpiyat seçmeleri kapsamındaki yarışta koştuğu 2:00.23'lük derece ile 800 metre Türkiye rekorunun sahibi olmuştur. 2011 Avrupa Takımlar Şampiyonası'nda 3.29.42'lik derecesiyle ( Birsen Bekgöz, Pınar Saka ve Meliz Redif ile birlikte) bu alandaki açık hava Türkiye rekorunu da kazanmıştır.

2013 yılında Kanal D'de yayınlanan "Bana Her Şey Yakışır" programına katılan Merve Aydın, 2014 yılında Survivor'da ünlüler takımında yer almıştır. Dominik'te 111 gün kaldıktan sonra, Ahmet Dursun adlı yarışmacı ile birlikte 3.lük elde etmiştir.

22 Şubat 2015'te TV8'de yayınlanan Survivor Türkiye'de bir kez daha mücadele ederek; Survivor All Star'da finale kalan Merve Aydın, 3 Temmuz'da yapılan finali 2.lik ile tamamlamıştır. 2015 yılında ise Rexona reklamında oynamıştır.

Uzun bir süre yere basamayacak
Yaşanan diskalifiye olayı sonrası Merve Aydın'a bir kötü haber daha geldi.

Merve Aydın'ın tedavisinin 6 ile 10 hafta arasında süreceği ifade edildi. Merve Aydın, uzun bir süre yere basamayacak.