GÜMÜŞHANE (AA) - Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Memur-Sen Gümüşhane İl Temsilciliğini ziyaret etti.

Burada Memur-Sen İl Temsilcisi Veli Ağaç, Eğitim-Bir-Sen İl Temsilcisi Musa Uncu ve sendika üyeleri tarafından karşılanan Çimen, sendika çalışmaları hakkında Ağaç'tan bilgi aldı.

Ziyarette konuşan Çimen, sendikaların ülke ve şehirlerin kalkınmasında önemli yer tuttuğunu belirterek, "Elimizden geldiği kadar tüm sivil toplum kuruluşlarının yanında olmaya çalışıyoruz. Onlarla fikir alışverişinde bulunuyoruz ancak Memur-Sen'in bizim için ayrı yeri var. Biz buraya geldiğimizde kendimizi evimizde gibi hissediyoruz. Memur-Sen’in ile sürekli olarak istişare içerisindeyiz. Sendikanın önerileri bizim için her zaman yol gösterici olmuştur, bize ışık tutmuştur. Biz bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da doğrudan, haktan, adaletten ayrılmayacağız. Helalimize haram karıştırmayacağız. Doğru neyse onu söyleyeceğiz. Sorunları tabiri caizse halının altına itmeyeceğiz" dedi.

Çimen, görev süreleri boyunca gece gündüz demeden çalışacaklarını kaydederek, "Göreve geldiğimiz günden beri şehrimiz ve insanımız için gecemizi gündüzümüze katıp çalışıyoruz. Omuzlarımızda tüyü bitmemiş yetimin hakkı var. Onların hakkını her zaman koruyacağız. Bize gönül verenleri Allah'ın izniyle mahcup etmeyeceğiz" diye konuştu.

Memur-Sen'in memleket menfaatine olan her konuda sağlam durduğunu belirten Başkan Çimen, "Memur-Sen memleketin menfaatine olan her konuda sağlam duruyor, kamuoyunu bilgilendiriyor ve gerçek bir sivil toplum örgütü görevini fazlasıyla yerine getiriyor. O konuda sendikaya minnettarız. Hepinizden Allah razı olsun" ifadesini kullandı.

Çimen, belediye çalışmaları hakkında da bilgi verdi.

Memur-Sen İl Temsilcisi Veli Ağaç, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, Çimen'e teşekkür etti.