Şiddet, madde bağımlılığı ve çocuk suçluluğunun önlenmesi konularında toplumsal duyarlılığı artırmak amacıyla, Demirci Kaymakamlığı proje ofisinin hazırlamış olduğu ve Zafer Kalkınma Ajansı tarafından finanse edilen “Sesimizi Duyan Var mı” projesi kapsamında Demirci ilçesinde düzenlenen paneller devam ediyor.

“Sesimizi Duyan Var mı” proje koordinatörü Sıla Sezgin, Demirci Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Özlem Yumlu Hekimoğlu, Celal Bayar Üniversitesi Demirci Meslek Yüksekokulu Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Pınar Pehlivan ve ilçeye bağlı köy ve mahalle muhtarlarının yanı sıra öğretmenlerinde katıldığı panelde CBÜ öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Nursel Bolsoy konuşmacı olarak katıldı.

Panelde, ‘Toplumsal Cinsiyet ve Kadına Yönelik Aile İçi Şiddet’ konularında panele katılanlara bilgi verildi. Panel Yöneticisi CBÜ öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Nursel Bolsoy, ‘Şiddetin Hukuksal Boyutu’ konusunda ‘Şiddete Uğramış Kadınlara Kolluğun Hareket Tarzı’ konusunda, ‘Çocuk Suçluluğu’ konusunda, son olarak ‘Madde Bağımlılığı’ konusunda bilgi verdi.

Panel soru cevap bölümüyle sona ererken kurumlar arasındaki işbirliğinin devamı dileğinde bulunuldu.