Aydın’da meydana gelen trafik kazasında biri ağır 2 kişi yaralandı. Kazada araç içerisinde sıkışan bayan sürücü Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri ve 112 Acil yardım görevlileri tarafından çıkarılırken yaralılar hastaneye sevk edildi.
Kaza gece Aydın-Muğla Karayolu Ovaeymir kavşağı yakınlarından meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sürücülerinin isimleri henüz tepsi edilemeyen 09 DN 839 plakalı otomobil ile 09 AB 496 plakalı otomobil çarpıştı. Çarpışma sonucu her iki araç da savrulurken, araçlardan biri yoldan çıktı. Kazada 09 AB 496 plakalı aracın sürücüsü otomobil içinde sıkıştı.Yaralı Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekiplerinin yardımı ile kurtarıldıktan sonra olay yerinde hazır bekleyen 112 Acil Servis ambulansı ile hastaneye kaldırıldı. Bayan yaralının durumunun ciddi olduğu öğrenilirken, diğer yaralının ayakta tedavi edildiği öğrenildi.
Polis tarafından el konulan kaza ile ilgili soruşturma başlatılırken, kaza nedeniyle yol bir süre kontrollü olarak trafiğe açık tutuldu.