Türkiye ve Avrupa Şampiyonluğu’nun ardından Brezilya’da düzenlenen organizasyonda Dünya Kick Boks Şampiyonu Ramazan Çiçek, Kick Boks Adana İl Temsilcisi Şehmus Baysal ile birlikte Vali Hüseyin Avni Coş’u ziyaret etti.

Birçok ülkeden bine yakın sporcunun katıldığı şampiyonada, 60 kiloda yarışan ve finalde sakatlanmasına rağmen üstün bir gayret göstererek, Dünya Şampiyonu olan Adanalı Ramazan Çiçek, yaşadığı sevinç ve gururu Vali Coş ile paylaşmaktan dolayı ayrıca mutlu olduğunu söyledi.

Ziyarette konuşan Vali Hüseyin Avni Coş, elde edilen böylesine önemli başarıların, kendisine de büyük bir sevinç yaşattığını belirterek “Adanalı gençlerimizin sporda, Türkiye ve Dünya ölçeğinde elde ettikleri başarılar, güzel ülkemiz açısından gurur kaynağı olduğu kadar, ilimizin uluslararası arenada tanınmasına ve isminin sürekli anılmasına vesile oluyor. Bu yüzden, böylesine başarıların önemi daha da artıyor. Şampiyon gencimizi ve bu başarıda emeği geçenleri can-ı gönülden kutluyor, Adana’mızı ve ülkemizi layıkıyla temsil ettiği için ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Gençlere ve spora büyük önem verdiklerinin altını çizen Vali Coş, sporcuları desteklemeye kararlı olduklarını bir kez daha ifade ederek, Dünya Kick Boks şampiyonu olarak, Adana’yı ve Türkiye’yi başarıyla temsil eden Ramazan Çiçek’in başarılarının devamını diledi.