AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, Erdoğan'ın Samsun mitingine ilişkin "Dünya liderimiz Sayın Cumhurbaşkanımızı Samsun'da toplu açılış töreninde yoğun katılımla inşallah ağırlayacağız. Samsun tarihi bir gününü yaşayacak. Unutulmayacak, hafızalara kazınacak bir gününü yaşayacak. 1 milyon 370 bin nüfusumuzun tamamını 10 Aralık Cumartesi günü saat 13'de gerçekleşecek bu miting alanına, eşleriyle çoluk çocuğuyla bir şölen havasında davet ediyoruz." dedi.

İNCELEMELERDE BULUNDU

Mitingin gerçekleştirileceği alanda incelemelerde bulunan Aksu, "Bugün de burada vatandaşlarımızın miting alanında, girişleri nereden nasıl planlayabiliriz, engellilerimizi nereden alabiliriz ve en rahat, en hızlı şekilde bu süreci nasıl tamamlayabiliriz bunun planlamasını görevli arkadaşlarımızla beraber yaptık. Onun çalışmalarını bir yandan yürütüyoruz, yönetiyoruz. Gelincik bahçesi gibi Türk bayraklarıyla müthiş bir görseli buradan hem Türkiye'ye hem de dünyaya göstereceğiz. Türkiye yüzyılına giriyoruz.  Allah'ın izniyle bu coşkuyla 2023'te, önümüzdeki yüzyılı yaşamaya başlayacağımız bambaşka bir süreci beraber yöneteceğiz. Cumhurbaşkanımızı da burada, bütün bileşenleriyle, 17 ilçemizden gelecek olan ama aynı zamanda merkezde İlkadım'da, 350 bin nüfuslu İlkadımımız bizim amiral gemimiz, Samsun'un kalbi ve diğer bütün ilçelerimizle beraber çok yoğun bir katılımla çok güzel bir miting gerçekleştireceğiz." ifadelerini kullandı.

KANAL S'YE TEŞEKKÜR

Aksu, Samsun'un uydudan yayın yapan tek televizyonu Kanal S'ye de teşekkür ederek, "Hava da güzel görünüyor. Ve inşallah, bu milli mücadelenin fitilinin ateşlendiği şehir 2.yüzyıla, Türkiye yüzyılına 'ben de varım' diye hem de güçlü bir şekilde ses vereceğiz. 10 Aralık Cumartesi günü saat 13.00'te Cumhuriyet Meydanı'na tüm hemşehrilerimizi bekliyorum. Kanal S'ye de bu vesileyle bize aracılık ettiği için teşekkür ediyorum." dedi.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.